Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Stavanger, Norge

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Stavanger,  Norge

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge ligger på den vakre bryggen i Stavanger. Her kan du bo på hotell i Stavanger, like ved Valbergstårnet, og med nærhet til kultur og uteliv. Hver dag byr vi på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Et opphold på Clarion Collection Skagen Brygge er som å leve midt i Stavangers maritime historie. Her bor du omringet av en stilfull atmosfære i moderne sjøboder som har vunnet priser for sin arktiektur og er blitt et symbol for det moderne Stavanger.

Beliggenhet

Hotellet finner du i et område med en lang og spennende historie preget av Stavangers sentrale rolle innen sildefiske. I nyere tid er Stavanger blitt Norges oljehovedstad med blant annet Statoils hovedkontor. Hotellet ligger på bryggen i sentrum av Stavanger. Her nyter du utsikten over havneområdet og Gamle Stavanger, Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse. 

Treningsrom

Vårt nyoppussede treningsrom er åpent fra 06.00 til 22.30, og inneholder en tredemølle, ellipsemaskin, sykkel, romaskin og et utvalg av frivekter for deg som vil ha en skikkelig treningsøkt. Om vær og vind tillater det, har vi en utendørs terasse med møbler hvor du kan ta deg en pust i bakken etterpå.

Stavanger by

Rundt hjørnet fra hotellet finner du byens koselige og bilfrie sentrum, med et variert utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Du finner også Stavangers største attraksjoner som Preikestolen, Lysefjorden og vakttårnet Valberget i nærheten. Les mer om Stavanger her  .

Måltider

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Frokost og kveldsmat dekkes på hver dag og det byr vi på slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten.

Historie

Hotellet åpnet sine dører i 1988 og har spilt en avgjørende rolle for det moderne Stavanger. Med inspirasjon fra de gamle sjøbodene som preger området har hotellet vunnet priser for sin sjarmerende arkitektur. Med vakttårnet Valberget i bakgrunnen brukes ofte hotellet i markedsføring av Stavanger.

Kontakt

  • Skagenkaien 28-30 4004 Stavanger , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog/buss

Stavanger stasjon

Fra flyplassen

Flybuss fra Sola Flyplass

Taxi

Vi anbefaler Rogaland Taxi +47 51 90 90 00

Om Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Antall rom

118 stk - 126 senger

Avstand til flyplassen

15 km, ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

Stavanger togstasjon: 500 m

Om Clarion Hotel®

2.390.66.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.