Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Collection Hotel Savoy

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Savoy ligger i Oslo sentrum, med byens kultur og uteliv like utenfor døren. Hver dag byr vi på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Clarion Collection Hotel Savoy 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Savoy

Clarion Collection Hotel Savoy er et moderne hotell midt i Oslo sentrum. Som gjest her har du restauranter, butikker, museer, teater og nattklubber i umiddelbar nærhet.

Beliggenhet 

Hotellet ligger bare et steinkast fra noen av de flotteste museene i Oslo, og bare en liten spasertur unna Nationaltheatret. På Nationaltheatret finner du alt fra kino til klassisk teater. Nathionalteateret er i tillegg et sentralt knutepunkt for kollektivtransport, flytog og lokaltog. Les mer om Oslo her.

Hotellet

Clarion Collection Hotel Savoy er et vakkert hotell med en behagelig atmosfære. Hotellet fremstår som moderne men har likevel klart å beholde historien som ligger i veggene.

Måltider

Vi ønsker at du skal kunne finne roen og få følelsen av å komme hjem når du bor hos oss. Derfor serverer vi et lettere måltid hver kveld, slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink.

Restaurant Eik

Ved siden av hotellet finner du Restaurant Eik, som fikk den prestisjefulle utmerkelsen Bib Gourmand av restaurantguiden Guide Michelin. Savoy Bar er et naturlig stoppested for byens trendsettere. Vil du ha en lekker drink eller en elegant middag i avslappet atmosfære, er Restaurant Eik stedet å gå til.

Historie

Hotellet har alltid hatt mange kunstneriske gjester, og mange kjente ansikter har bodd hos oss. Rom nr. 207 var favorittrommet til Cornelis Vreeswijk hvor han komponerte og skrev. Sangene er utgitt posthumt under navnet «Songs from Savoy». Henning Kvitnes har også skrevet en sang om et opphold i baren på «Savoy Hotel». Bygården hvor Hotel Savoy holder hus, ble satt opp på midten av 1800-tallet – under Oslos store bohemtid. Opprinnelig bestod bygården av leiligheter, men bygget er drevet som hotell siden 1916.

Kontakt

  • Telefon: +47 23 35 42 00
  • Faks: +47 23 35 42 01
  • E-post: cc.savoy@choice.no
  • Org. nr: 981 048 903
  • Universitetsgt. 11 0164 Oslo , Norge
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Nationaltheatret stasjon, 10 min gange

Tog

Nationaltheatret stasjon, 10 min gange

Fra flyplassen

Flytog til Oslo Lufthavn Gardermoen, og Sandefjord Lufthavn Torp

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi på tlf +47 02323 eller Norges Taxi på tlf +47 08000

Om Clarion Collection Hotel Savoy

Antall rom

93 rom - 150 sengeplasser

Antall møterom

1 stk - Fra 10 til 25 personer

Avstand til flyplassen

Gardermoen 100 km, ca 1 time
Torp 80 km, ca 45 min
Rygge 85 km ca 50 min

Om Clarion Hotel®

2.390.66.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.