Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Planetstaden Lund ,  Sverige

Se alle hotell i Lund, Sverige

Clarion Collection Hotel Planetstaden

Lund,  Sverige

Clarion Collection Hotel® Planetstaden er et vakkert hotell i sentrum av Lund med kort vei til sentrum. På hotellet kan du oppleve kunst eller slappe av i wellnessavdelingen, og frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal er inkludert hver dag.

Clarion Collection Hotel Planetstaden 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Planetstaden

Ha det hyggelig med vennene dine! Når dere bor hos oss har dere byens tilbud av restauranter og aktiviteter like utenfor døren. Her er våre beste tips til deg som reiser med venner.

Botaniske hagen

Opplev den botaniske hagen som ligger rett i nærheten av hotellet. Det er en vakker park med aner tilbake til 1600-tallet og her finnes det over 700 arter å oppdage i sommermånedene.

Lunds Domkyrka

Domkirken i Lund er Sveriges mest besøkte kirke. Den ble innviet helt tilbake i 1145, og omtales i dag som en av Sveriges fremste severdigheter. Her pågår flere ulike arrangement hver uke. I domkirken finnes blant annet et stort astronomisk ur fra cirka 1425, som ringer to ganger om dagen. I krypten fra 1123 finnes dessuten Kjempen Finn etter en gammel, svensk saga.

Shopping

Lunds bykjerne har mange koselige, gågater, vakre grender og torg. Byen blanding av butikker, restauranter og kafeer gjør at bykjernen har noe å tilby alle. Opplev gjerne lørdagsloppemarkedet på Esplanaden. Lunds shoppingsenter Nova Lund ligger 2,5 km fra sentrum.

Saluhallen

Nyt en kulinarisk opplevelse i Lunds markedshall. Her finner du alt du behøver for å gjøre hverdagen og helgen litt mer luksuriøs.

Natur og aktiviteter

Nyt naturen på tomannshånd. I Lund, med nærområdene, finnes det mange fine parker og naturområder å besøke. Sør for Lund finnes Höje elvens dalføre, Rinnebacksravinen i vest, og Sankt Hans bakker i nord. På Romeleåsens kan man leie dressin og sykle den 16 km lange strekken mellom Björntorp og Veberöd. For den som er golfinteressert finnes det flere baner å velge mellom. Spør oss gjerne i resepsjonen for mer informasjon.

Högevall

Ta turen til Högevall i Lund, 5 minutter med bil - Skånes største badeanlegg med en heftig vannsklie. Liker du å ta det litt roligere kan dere svømme i bassenget eller slappe av i boblebassenget.

Utflukter

Vårt hotell er beste utgangspunkt for opplevelser i hele regionen. Det tar kun 15 minutter med bil til Malmö og 50 minutter til København. Når dere kommer tilbake til hotellet etter dagens eventyr byr vi på kveldsmat i restauranten klokken 18.00 - 21.00.

 

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Planetstaden er stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.planetstaden@choice.se eller telefon +46 46 280 01 00

For åpningstider og øvrig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.