Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Planetstaden Lund ,  Sverige

Se alle hotell i Lund, Sverige

Clarion Collection Hotel Planetstaden

Lund,  Sverige

Clarion Collection Hotel® Planetstaden er et vakkert hotell i sentrum av Lund med kort vei til sentrum. På hotellet kan du oppleve kunst eller slappe av i wellnessavdelingen, og frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal er inkludert hver dag.

Clarion Collection Hotel Planetstaden 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Planetstaden
Ta med deg kollegaene på en matreise

Ta med deg kollegaene dine på en aldri så liten kulinarisk spesialitet i Sverige. Saluhallen i Lund er absolutt verdt å få med seg. Her er det noe for en hver smak og mage uansett om du er veldig sulten eller bare har lyst på en liten godbit. Det er mange deilige restauranter i Saluhallen om dere har lyst til å sette dere for et bedre måltid sammen og det er selvfølgelig mulig å kjøpe med seg skatter og godbiter i alle de deilige bodene.

Ut å spise

Etter å ha gått rundt og snust på delikatesser og opplevd spennende matkultur sammen kjenner man fort at det begynner å rumle i magen. Lund har et bredt utvalg av restauranter å velge i, men om dere nå først har tatt turen innom Saluhallen så vil vi absolutt anbefale å ta seg en tur inn restauranten som heter Les Halles.

Historisk opplevelse

Om dere har lyst til å finne på noe sammen som et avbrekk i lange møtedager anbefaler vi en tur innom Historiske Museet i Lund.  Museet ble grunnlagt i 1805 og har til en hver tid forskjellige spennende utstillinger og faste utstillinger. Skåne er et spennende område av Sverige med både gammel og rik historie. På Lunds Universitetes Historiska Museum har dere muligheten til å både lære og utforske temaet nærmere..

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Planetstaden er stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.planetstaden@choice.se eller telefon +46 46 280 01 00

For åpningstider og øvrig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.