Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Planetstaden Lund ,  Sverige

Se alle hotell i Lund, Sverige

Clarion Collection Hotel Planetstaden

Lund,  Sverige

Clarion Collection Hotel® Planetstaden er et vakkert hotell i sentrum av Lund med kort vei til sentrum. På hotellet kan du oppleve kunst eller slappe av i wellnessavdelingen, og frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal er inkludert hver dag.

Clarion Collection Hotel Planetstaden 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Planetstaden

Uansett om du reiser med din kjæresten eller en god venn kan det være deilig å komme seg bort og bare kose seg. Her er våre beste tips til dere som reiser på tomannshånd.

Botanisk hage

Opplev Botaniska trädgården som ligger rett i nærheten av hotellet. Det er en vakker park med aner helt tilbake til 1600-tallet, med over 700 arter å oppdage gjennom sommermånedene.

Lunds Domkyrka

Domkirken i Lund er Sveriges mest besøkte kirke. Den ble innviet allerede i 1145, og betraktes i dag som en av Sveriges fremste severdigheter. Her pågår flere ulike arrangement hver uke. I domkirken finnes blant annet et stort astronomisk ur fra cirka 1425 som ringer to ganger om dager, og i krypten fra 1123 finner du kjempen Finn.

Shopping

Lunds bykjerne har mange koselige gågater og vakre torg. Her foregår det en mengde arrangement gjennom hele året. Byens blanding av butikker, restauranter og kafeer gjør at bykjernen har noe for enhver smak. Opplev gjerne lørdagsloppemarkedet på Esplanaden. Lunds pppulære kjøpesenter Nova Lund ligger 2,5 km fra sentrum.

Saluhallen

Nyt en kulinarisk opplevelse i Lunds saluhall. Her finner du alt som trengs for litt ekstra kos og hygge både i hverdagen og i helgen.

Natur og trening

Nyt naturen i Lund! Både i byen og i områdene rundt finnes mange fine parker og naturområder. Sør for Lund finnes Höje ås dalgång, Rinnebäcks­ravinen i vest og Sankt Hans backar i nord. På Romele­­åsen kan dere leie tralle og sykle den 16 km lange strekken mellom Björnstorp og Veberöd. For den golfinteresserte finnes det herlige baner å velge mellom. Spør gjerne i resepsjonen for mer informasjon.

Badeopplevelse

Ta en tur til Högevall i Lund (5 min med bil) – Skånes største badehus med en heftig elv. Om dere liker å ta det litt roligere kan dere svømme i bassenget eller slappe av i boblebadet.

Utflukter

Vårt hotell ligger svært godt til for opplevelser i hele regionen. Det tar bare 15 minutter med bil til Malmø, og 50 minutter til København. Når dere kommer tilbake til hotellet byr vi på kveldsmat i restauranten, fra klokken 18.00 til 21.00.

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Planetstaden er stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.planetstaden@choice.se eller telefon +46 46 280 01 00

For åpningstider og øvrig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.