Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Planetstaden Lund ,  Sverige

Se alle hotell i Lund, Sverige

Clarion Collection Hotel Planetstaden

Lund,  Sverige

Clarion Collection Hotel® Planetstaden er et vakkert hotell i sentrum av Lund med kort vei til sentrum. På hotellet kan du oppleve kunst eller slappe av i wellnessavdelingen, og frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal er inkludert hver dag.

Clarion Collection Hotel Planetstaden 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Planetstaden

I vår by finnes noe for alle aldre. Her er våre beste tips til hva du og familien kan se og gjøre sammen i nærheten av hotellet.

Kulturen

På friluftsmuseet Kulturen finnes opplevelser, utstillinger og aktiviteter for alle aldre. Kulturen består av to kvartal i sentrale Lund, fyllt av kulturhistoriske hus, bakgårder og samlingssteder. Gå inn i husene og opplev livet i byen og på landet, helt fra middelalderen og frem til 1930-tallet. På Kulturen er det ofte liv og røre. Her feires høytider og egne tradisjoner som Barnas dag og Spøkelseskveld, og det tilbys program for alle aldre. I smia ryker det av og til fra ilden, hvor smeden jobber foran publikum. Når dere blir sultne kan dere spise i restauranten eller i den koselige kafeen i parken.

Lunds Domkyrka

Domkirken i Lund er Sveriges mest besøkte kirke. Den ble innviet helt tilbake i 1145, og omtales i dag som en av Sveriges fremste severdigheter. Her pågår flere ulike arrangement hver uke. I domkirken finnes blant annet et stort astronomisk ur fra circa 1425, som ringer to ganger om dagen. I krypten fra 1123 finnes dessuten Kjempen Finn etter en gammel, svensk saga.

Högevall

Ta med familien på eventyr på badepalasset Högevall. Her finnes alt for deg som liker eventyr og spenning. Hva med en over 200 meter lang vannsklie og en heftig elv? Om du liker å ta det litt roligere kan du svømme i bassenget eller slappe av i boblebadet. For de aller minste finnes jungelbadet med lek og plasking.

Vattenhallen ved Lunds tekniske høyskole

Vattenhallen er fylt med opplevelser og eksperiment. Dette er et vitenskapssenter med sterk tilknytning til Lunds universitet. Vattenhallen holder åpent for alle i helgene og i skoleferiene.

Skånes Djurpark

Djurparken er verdens største dyrepark med nordiske dyr, med over 1000 ville og tamme dyr. Her er også en herlig park som er perfekt for lek. Dyreparken ligger midt i Skåne, litt utenfor Höör. Sett gjerne av en hel dag, for her finnes massevis å oppdage!

Utflukter

Vårt hotell ligger veldig fint til for opplevelser i hele regionen. Det tar bare 15 minutter med bil til Malmø, og 50 minutter til København. I København kan dere for eksempel besøke Experimentarium, Tivoli og Den blå planeten – et nytt fantastisk akvarium. Midt på Österlen ligger Tosselilla som er et herlig sommerland med vannsklier, tivoli og mye mer! Når dere kommer tilbake til hotellet etter dagens eventyr byr vi på kveldsmat i restauranten fra klokken 18.00 til 21.00.

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Planetstaden er stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.planetstaden@choice.se eller telefon +46 46 280 01 00

For åpningstider og øvrig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.