Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Kalmar, Sverige

Clarion Collection Hotel Packhuset

Kalmar,  Sverige

Clarion Collection Hotel Packhuset er et deilig hotell i Kalmar beliggende på den vakre havnen. Her bor du på et hotell som er et omgjort havnemagasin med trebjelker og havutsikt. Hver kveld dekkes det på til kveldsmat og det byr hotellet på.

Clarion Collection Hotel Packhuset 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Packhuset

Hotel Packhuset ligger på bryggenkanten i Kalmars havn omgitt av en ærverdig maritim atmosfære. Clarion Collection Hotel Packhuset ligger på bryggekanten i Kalmars havn omgitt av havet som skaper en helt særegen atmosfære.

Beliggenhet

Hotellets er vakkert beliggende ved Kalmars gjestehavn med utsikt over Ølandsbroen. Rundt hjørnet finner du Kvarnholmens variert utvalg av restauranter, kafeer og butikker. Hotellets nabo, Baronen Kjøpesenter, har det meste av klær og gaveartikler. Om sommeren våkner gjestehavnen opp med seilbåter i havnen og en unik regatta-stemning sprer seg. Start sommerdagen med morgenkaffe på hotellets uteservering med utsikt over havnens sjarmerende båtliv. Om vinteren kan du nyte utsikten fra hotellets matsal.

Hotellet

Hotellet er utsmykket med malerier og fotografier fra Kalmars maritime historie. Hotellets bygg er et tidligere havnemagasin og hotellet sender tankene tilbake til byens rike maritime historie.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har en konferanseavdeling med plass til påå til 30 personer. Les mer om våre møterom her  .

Måltider

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Aktiviteter

Kalmar byr på en levende golfkultur. Vi samarbeider med fem golfbaner i nærheten for å kunne tilby våre populære golfpakker. Ta en runde golf på Kalmar GK, Ekerum GK (Öland), Nybro GK, Möre GK og Emmaboda GK.

Kontakt

  • Skeppsbrogatan 26 39231 Kalmar , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss/tog 

Kalmar Centralstation

Fra flyplassen

Flybuss fra Kalmar Lufthavn

Taxi

Vi anbefaler Taxi Kalmar +46 480 44 44 44.

Om Clarion Collection Hotel Packhuset

Antall rom

87 stk - 152 sengeplasser

Antall møterom

1 stk - Fra 10 til 30 personer 

Avstand til flyplass

Kalmar Öland Airport: 6 km, 
ca 10-15 min med taxi eller buss.

Avstand lokaltrafikk

Kalmar sentralstasjon: 400 meter.

Om Clarion Hotel®

2.390.66.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.