Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Gøteborg, Sverige
  • Dobbeltseng med to sitteplasser i dobbelt standardrom på Clarion Collection Hotel Odin Göteborg
  • Sofa i deluxerom Clarion Collection Hotel Odin Göteborg
  • Lenestoler i skinn i møterommet med terrasse på Clarion Collection Hotel Odin i Göteborg
  • Treningsrom på Clarion Collection Hotel Odin

Clarion Collection Hotel Odin

Gøteborg,  Sverige

Velkommen til en moderne hotellperle sentralt i Gøteborg. Som gjest på Clarion Collection Hotel Odin har du nærhet til alt fra shopping til fornøyelsesparker. For deg som ønsker det så står kveldsmaten dekket på og det byr vi på!

Clarion Collection Hotel Odin 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Odin

På Clarion Collection Hotel Odin bor du i et moderne miljø med skandinavisk design, bare et steinkast fra Gøteborg C. Moderne rom, sentral beliggenhet og vakkert interiør gjør dette til din hotellperle i Gøteborg. Hver kveld byr vi dessuten på kveldsmat. 

Sentralt i Gøteborg

Her bor du i nærheten av det meste av hva Gøteborg har å tilby. Rett rundt hjørnet finner du restaurantgaten Avenyn, kjøpesenteret Nordstan, Ullevi, Scandinavium, Trädgårdsföreningen, Sentralstasjonen og ikke minst Liseberg.

Hotellet

Hotellets lobby er smakfullt innredet, med koselig peis som er en naturlig møteplass for både gjester og lokalbefolkning. Vi etterstreber å være et hotell som passer både for deg som ønsker å slappe av og nyte en hotellweekend og deg som er ute å reiser i jobbøyemed.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har plass til opp til 70 personer. Les mer om våre møterom her  .

Måltider

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter. Etter en krevende dag med reiser, møter eller en dag med familien er det deilig å slippe å tenke på middag. Vi leverer utvalgte retter fra vår barmeny på rommene frem til 23.00.

Matlagingsmuligheter

Clarion Collection Hotel Odin er perfekt for deg som vil lage eller varme din egen mat. De fleste av hotellets rom har eget kjøkken eller pentry. Suitenes kjøkken er fullt utrustet og til de andre rommene går det utmerket å leie utstyr for hele besøket.

Trening

Hos oss kan du trene til og med når du er på reise. I første etasje ligger det moderne og godt utstyrte treningssenteret Nordic Wellness Odinsgatan. Her kan du trene hva du vil og så mye du vil helt gratis når du bor hos oss!

Dyktig personale med hjertet på rett sted

Sentral beliggenhet, store rom og smakfull innredning er bra, men det er den velkommende og avslappende atmosfæren som gjør at du raskt kjenner deg som hjemme hos oss på Clarion Collection Hotel Odin. Genuin omtanke og personlig engasjement kjennetegner alle som jobber her. Spør oss gjerne om hva du kan se og gjøre i byen, eller les mer om Gøteborg her.

Bygg med aner fra 1930-tallet

Hotel Odin ble bygget i et bygg som tidliger var bilverksted for Ford på 1930-talet. I årene som har gått har området rundt Odinsplassen forandret seg fra verkstedsområde, til et reir for motorsykkelverksted (i folkmunne kjent som ”bikestreet”), til i dag å være en utgreining av bykjernen. Hotel Odin åpnet i 2004 og har beholdt den arkitektoniske funkisstilen i bygget. 

Kontakt

  • Telefon: +46 31 745 22 00
  • Faks: +46 31 711 24 60
  • E-post: cc.odin@choice.se
  • Org. nr: 556479-4344
  • Odinsgatan 6 41103 Gøteborg , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss/tog

Nils Ericson terminalen/Göteborg Centralstation

Fra Göteborg Landvetter Airport

Flybuss til Nils Ericson-terminalen. 

Taxi

Vi anbefaler Taxi Gøteborg, telefon +46 31 650 000.

Om Clarion Collection Hotel Odin

Antall rom

180 rom -  425 sengeplasser

Antall møterom

1 stk - Fra 10 til 70 personer 

Avstand flyplass

Göteborg Landvetter Airport: 24 km

Avstand kollektivtransport

Göteborg C/Nils Ericson-terminalen: 150 m

Om Clarion Hotel®

2.390.66.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.