Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Havnekontoret Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Bergen,  Norge

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger midt på vakre og livlige Bryggen i Bergen sentrum. Flybussen stopper ved inngangsdøren og togstasjonen er 10 minutter unna til fots. Evening Meal er inkludert i prisen hver kveld når du bor hos oss. Velkommen!

Clarion Collection Hotel Havnekontoret 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Havnekontoret
  • Utsikt til Statsraad Lehmkuhl fra suitens balkong hos Clarion Collection Hotel Havnekontoret
  • Seilskipet Statsraad Lehmkuhl ligger utenfor Clarion Collection Hotel Havnekontoret i Bergen

Om du skal holde møte eller konferanse i Bergen sentrum har vi flotte møterom med kapasitet til opptil 30 personer. I tillegg kan våre samarbeidspartnere gjøre din konferanse eller samling til noe helt spesielt.

Hotellets styrerom og møterom

Møterommet Havnekontoret passer utmerket til grupper på ti til tolv personer. Rommet ligger i den historiske stuedelen av vår flotte suite. For grupper mellom 13 og 30 personer har vi møterom i underetasjen som egner seg godt. Vi serverer selvsagt kaffe/te, pausemat og lunsj om dette er ønskelig.

Store muligheter i Snekkerbrakken

For grupper opptil 70 personer samarbeider vi med Bergen Live som driver selskapslokalet Snekkerbrakken. Lokalet ligger inne på Bergenhus festning, som er et av de eldste og best bevarte festningsområdene i Norge. Snekkerbrakken er totalrenovert og har også Snekkerhagen og store uteområder til rådighet. Her kan både møter, konferanser og seminarer holdes, samt kveldsarrangement med bespisning.

Konferanse til sjøs på Statsraad Lehmkhul

Hva med å holde konferansen eller møtet på sjøen? Vi samarbeider også med skoleskipet Statsraad Lehmkuhl, Norges største og eldste skværriggete seilskip. Når skipet er i Bergen ligger hun til kai som hotellets nærmeste nabo. Skipet kan romme hele 350 personer. For mindre grupper på opptil 15 personer er det også mulig å leie Kapteinsalongen til både møter og bespisning.

Teambuilding, kick-off og arrangementer

Historiske Bergenhus festning ligger like ved Clarion Collection Hotel Havnekontoret. Stedet er ypperlig både for møter og konferanser, men også for andre aktiviteter som kick-off, lanseringsfester og feiringer. For teambuilding kan også Sotra Villmarksenter tilrettelegge for aktiviteter på ulike nivå, og alt etter hvor mye tid dere har til rådighet. Også Fløyen er et godt alternativ for konferanseaktiviteter og teambuilding. Fra hotellet er det bare en kort gåtur til Fløibanen som tar dere opp til Fløyen og byfjellets fantastiske utsikt over Bergen. Her kan man avtale både vandreturer med guide, sykkelturer i nydelige omgivelser, kanopadling og hinderløyper.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon!

Kontakt oss

For spørsmål, mer informasjon og booking:

booking.cc.havnekontoret@choice.no

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.