Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Collection Hotel Folketeateret

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Folketeateret ligger hyggelig til i Folketeaterpassasjen på Youngstorget, midt i Oslo sentrum. Hver dag byr vi på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Clarion Collection Hotel Folketeateret 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Folketeateret

Hos oss på Clarion Collection Hotel Folketeateret bor du på hotell i Oslo midt i hjertet av begivenhetene. Den sentrale beliggenheten er perfekt både for deg som reiser med jobb og deg som reiser i fritiden.

Beliggenhet

Clarion Collection Hotel Folketeateret ligger i Folketeaterpassasjen på Youngstorget. Med sin beliggenhet midt i sentrum vil du her finne alt du trenger av kaféer, spisesteder, shopping og uteliv rett utenfor hotelldøren. Det tar deg bare et par minutter å spasere til Oslo City, Oslo Spektrum, Jernbanetorget og mange flere av Oslos mest kjente attraksjoner. Praktisk talt på hotelltrappen finner du lekre spisesteder som Grilleriet, Cantina Cortina, Schiller´s Tapas og Fiskeriet. Har du lyst på et glass deilig vin, en konsert eller en stilig cocktail ligger Internasjonalen og trendy Kulturhuset like rundt hjørnet, samt Torggata med sine mange serveringssteder. Vi hjelper deg gjerne med tips og råd til hva du kan finne på i byen vår. Les mer om Oslo her.

Hotellet

Som gjest på hotellet vårt skal du kunne senke skuldrene og kjenne at du er velkommen og hjemme. Clarion Collection Hotel Folketeateret er innredet moderne og elegant samtidig som vi har ivaretatt en avslappet atmosfære. Hotellet er et deilig pust i bakken etter spennende og hektiske dager i en by som nesten aldri sover. Vi har alt fra standard enkeltrom til lekre suiter.

Måltider

Vi ønsker at du skal kunne finne roen og få følelsen av å komme hjem når du bor hos oss. Derfor serverer vi et lettere måltid bestående av suppe, salatbuffét, en varmrett og dessert, hver kveld fra kl. 18 til 21. Slik trenger du aldri å bekymre deg for å gå sulten. Både frokost og kveldsmat står dekket på hver dag. Det byr vi på!

Historie

Hotel Folketeateret ligger i en av Oslos mest kjente bygninger og et av Norges flotteste art deco-hus. Bygningen ble tegnet på 1930-tallet og hentet inspirasjon fra Empire State Building i New York. På folkemunne ble huset kalt "Skyskraperen". Senere åpnet Folketeateret som fungerte som Oslos opera frem til den nye operaen i Bjørvika åpnet i 2008.

Kontakt

  • Storgata 21-23 0184 Oslo , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

T-bane

Jernbanetorget T

Buss

Holdeplass Brugata

Fra flyplassen

Flytoget til Oslo S

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi på tlf +47 02323

Om Clarion Collection Hotel Folketeateret

Antall rom

160 rom (4 handikaprom)

Avstand til flyplassen

Gardermoen 54.1 km, ca 45 min
Torp 118 km, ca 50 min
Rygge 68 km, ca 50 min

Avstand til kollektivtrafikk

Ca fem minutters gange til bane, buss og trikk

Om Clarion Hotel®

Interview with the Foo FightersCC Folketeatret - ENG
2.370.124.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.