Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Skien, Norge
  • Seng og utsikt på et standard dobbeltrom hos Clarion Collection Hotel Bryggeparken
  • Dobbeltsenger på standard dobbeltrom hos Clarion Collection Hotel Bryggeparken
  • Skrivepult og TV på standard dobbeltrom hos Clarion Collection Hotel Bryggeparken
  • Dobbeltseng og TV i Deluxe dobbeltrom på Clarion Collection Hotel Bryggeparken
  • Skrivebord og TV i deluxe rom på Clarion Collection Hotel Bryggeparken
  • Ulike sorter frokostbrød på Clarion Collection Hotel Bryggeparken
  • Oversikt over frokostbuffet på Clarion Collection Hotel Bryggeparken i Skien
  • Brødbord ved frokostbuffén på Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Skien,  Norge

Clarion Collection Hotel Bryggeparken er et vakkert hotell i Skien sentrum. Hotellet ligger på bryggen ved Telemarkskanalen med byen like utenfor døren. Hver dag er frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal inkludert. Velkommen!

Clarion Collection Hotel Bryggeparken 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bryggeparken

87% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 248 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Supert hotell!

24. oktober 2016, Bærum, Kristin E

Utmerket service, spesielt personalet i resepsjonen. Nydelig beliggenhet helt nede ved bryggen. Pluss for deilig kveldsmat med varm mat, brødmat og suppe. Stort rom med deilig seng og digert bad. Jeg…

Utmerket service, spesielt personalet i resepsjonen. Nydelig beliggenhet helt nede ved bryggen. Pluss for deilig kveldsmat med varm mat, brødmat og suppe. Stort rom med deilig seng og digert bad. Jeg kommer nok tilbake!
Les hele anmeldelsen
4

Alltid hyggelig å komme til Bryggeparken

17. oktober 2016, Oslo, Norge, rineh2015

Hotellet har grei standard og ligger beleilig til i sentrum av Skien. Det som betegner dette hotellet er følelsen av alltid å være ekstra velkommen, ikke av det overfladiske påtatte slaget, men en per…

Hotellet har grei standard og ligger beleilig til i sentrum av Skien. Det som betegner dette hotellet er følelsen av alltid å være ekstra velkommen, ikke av det overfladiske påtatte slaget, men en personalgruppe som gir blid, avslappet og god service. Rommene har det de trenger, nesten, mangler muligheten for å lage varme drikker på rommet. Frokosten er noe mangelfull dersom du har spesielle behov for kost, men hyggelig kjøkkenpersonale kommer frem med det du ønsker om du spør. Er du heldig er en av hotellets parkeringer ledig, om ikke, er det muligheter veldig nært. Anbefales:-)!
Les hele anmeldelsen
5

Et hjem for deg

12. oktober 2016, Kristiansand, Norge, 771siwm

For meg som reiser mye er dette hotellet nesten som hjemme ☺️. Alle er veldig hyggelige og føler man blir tatt veldig bra vare på. Man slepper å gå ut å spise på resturant om kvelden men bare komme ne…

For meg som reiser mye er dette hotellet nesten som hjemme ☺️. Alle er veldig hyggelige og føler man blir tatt veldig bra vare på. Man slepper å gå ut å spise på resturant om kvelden men bare komme ned til ferdig kveldsmat.
Les hele anmeldelsen
4

Fint hotell med god service

7. oktober 2016, , Kåre H

Servicen på hotellet var enestående. Rommene var ikke topp men ok. Hotellet ligger rett ved sentrum i skien. Et godt alternativ om for barnefamilier. Serverer kveldsbuffet inkludert i romprisen og vaf…

Servicen på hotellet var enestående. Rommene var ikke topp men ok. Hotellet ligger rett ved sentrum i skien. Et godt alternativ om for barnefamilier. Serverer kveldsbuffet inkludert i romprisen og vaffler på ettermiddagen.
Les hele anmeldelsen
5

Alltid like hyggelig å komme hit

4. oktober 2016, Fredrikstad, Norge, Lise010

Har besøkt hotellet flere ganger, siste gang på en venners venner tur. Alt var lagt veldig flott til rette for oss som gruppe. Hotellet ligger fantastisk til, veldig sentralt og nydelig langs vannet.…

Har besøkt hotellet flere ganger, siste gang på en venners venner tur. Alt var lagt veldig flott til rette for oss som gruppe. Hotellet ligger fantastisk til, veldig sentralt og nydelig langs vannet. Fine rom med gode senger. God mat. Veldig hyggelig personale. Det hadde vært fint om alle rom hadde kjøleskap.
Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.