Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Ålesund, Norge

Clarion Collection Hotel Bryggen

Ålesund,  Norge

Clarion Collection Hotel Bryggen ligger sentralt på bryggen. Her kan du bo på hotell i Ålesund hvor du kan fiske fra vinduet på rommet ditt. Hotellet ligger i det gamle pakkhuset i sentrum. Hver dag byr vi på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Clarion Collection Hotel Bryggen 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bryggen
Ferskt brød står alltid fremme under frokosten hos Clarion Hotel
 • Ferskt brød står alltid fremme under frokosten hos Clarion Hotel

Frokost

Hos oss på Clarion Collection Hotel Bryggen starter du dagen med en næringsrik og god frokost. Det finnes et utvalg av økologiske produkter for deg som ønsker det. Frokosten inngår alltid i romprisen.

Frokost serveres:

Mandag - fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag og søndag: 08.00 - 11.00

Tidspunktene for våre måltider kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kaffe og hjemmebakst

Kaffe og te står alltid fremme hos oss på Clarion Collection Hotel Bryggen. På ettermiddagen byr vi på nystekte vafler eller annet hjemmebakt til kaffen.

Kaffe og hjemmebakst serveres:

Alle dager: 15.00 - 18.00

Tidspunktene for våre måltider kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Vi byr på kveldsmat

Hver dag kl. 18.00 - 21.00 byr vi på kveldsmat. Vi tilbyr både suppe, salatbuffé, en varmrett og dessert. Om du ankommer hotellet etter kl. 21, sørger vi likevel for at du får noe å spise. Som gjest på Clarion Collection skal du aldri behøve å gå sulten til sengs.

Kveldsmaten serveres

Alle dager: 18.00 - 21.00

Tidspunktene for våre måltider kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Våre møterom

Clarion Collection Hotel Bryggen i Ålesund byr på moderne og fleksible konferansefasiliteter med en unik atmosfære preget av Ålesunds fiskerihistorie. Her kan du arrangere dagskonferanser eller konferanser over flere dager med overnatting. Det største møterommet tar 25 - 30 personer i plenum, det minste tar 10 - 12 personer i plenum. Vi har tre møterom med plass til store konferanser eller mindre styremøter. Hotellets største konferanserom har kapasitet på opp til 30 personer i kino-oppsett. Rommet byr på en fantastisk utsikt over Ålesundet og er utstyrt med det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse. Hotellets mindre møterom passer for møter med opp til 10 - 12 personer.

Trening hos Clarion Hotel
 • Trening hos Clarion Hotel

Treningsmuligheter

Hos oss på Clarion Collection Hotel Bryggen kan du trene uten å forlate hotellet. I vårt treningsrom kan du trene både kondisjon og styrke. Vi har løpebånd, crosstrainer, romaskin og frivekter. Du må ha med egne treningsklær. Vannflaske, håndklær, rosiner og nøtter ordner vi!

 

Relax

Vi prøver å ha en så avslappende stemning som mulig her på Clarion Collection Hotel Bryggen, men har du behov for litt ekstra egentid så er du velkommen til å slappe av i vår relax avdeling.

Wifi hos Clarion Hotel
 • Wifi hos Clarion Hotel

Wifi

Alle våre gjesterom og fellesarealer har gratis trådløst internett. Du får påloggingsinformasjon i resepsjonen eller logger deg inn med ditt Nordic Choice Club medlemsnummer.

Rom for deg med kjæledyr hos Clarion Hotel
 • Rom for deg med kjæledyr hos Clarion Hotel

Dyrevennlig

Vi har også rom hvor kjæledyr er tillatt. Disse rommene har et pristillegg på 250 NOK per opphold. Gi oss beskjed ved booking slik at vi kan garantere deg et av disse rommene. Førerhunder bor kostnadsfritt mot oppvisning av legitimasjon utstedt av NAV i Norge eller Synskadades Riksförbund i Sverige.

Andre tjenester

 • Ettermiddagste
 • Utendørs parkering
 • TV
 • Vekketjeneste
 • Gratis kaffe
 • Sammenhengende rom
 • Gratis avis
 • Kjæledyr tillatt
 • Treningsrom
 • Badekar på utvalgte rom
 • 100 % røykfritt hotell
2.370.34.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.