Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bilan Karlstad ,  Sverige

Se alle hotell i Karlstad, Sverige

Clarion Collection Hotel Bilan

Karlstad,  Sverige

Clarion Collection Hotel® Bilan ligger i Värmlands gamle kretsfengsel, et av Karlstads kjente minnesmerker. Her bor du midt i Karlstad med alle byens fasiliteter like rundt hjørnet. Hver dag byr vi våre gjester på Afternoon Sweets og Evening Meal.

Clarion Collection Hotel Bilan 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bilan

Moderat dobbeltrom Maks 2 personer

Les mer
Våre Moderate dobbeltrom er våre mest kompakte rom. De er på ca 13 kvadratmeter, og møblert med en 140 cm bred dobbeltseng, skrivebord med stol, lenestol og tv, og bad med dusj. Enkelte av rommene har sjarmerende skråtak. Rommene er innredet i maskuline farger, som gir et varmt inntrykk samtidig som det får tankene tilbake til gamle tider.
 • Moderat rom
 • Frokost og kveldsmat
 • Gratis trådløst internett
Se priser og tilgjengelighet

Standard enkeltrom Maks 1 person

Les mer
Våre Standard enkeltrom er på 10 kvadratmeter, og møblert med en 105 cm bred seng, skrivebord med stol, tv, lenestol og baderom med dusj. Enkelte av rommene har sjarmerende skråtak. Rommene er innredet i maskuline farger, som gir et varmt inntrykk samtidig som det får tankene tilbake til gamle tider.
 • Standardrom
 • Frokost og kveldsmat
 • Gratis trådløst internett
Se priser og tilgjengelighet

Standard dobbeltrom Maks 2 personer

Les mer
Hotellets komfortable dobbeltrom egner seg for 2 personer og har 160 cm og 180 cm brede senger. Her bor du i et spennende og historisk miljø. Rommene har maskuline farger som lar tankene gå tilbake til tiden da bygningen var fengsel. På veggene finner du bilder og anekdoter fra tidligere "gjester" som Raskenstam, Bildskøne Bengtsson og Tatuerade Johansson. Det finnes både rom med delte senger og dobbeltseng. Har du et spesielt ønske? Kontakt hotellet innen ankomst så hjelper vi gjerne etter beste evne.
 • Standardrom
 • Frokost og kveldsmat
 • Gratis trådløst internett
Se priser og tilgjengelighet

Superior dobbeltrom Maks 2 personer

Les mer
Våre Superior dobbeltrom har store deilige puter, morgenkåpe, vannkoker for kaffe og te samt Clarion Collection sine egne baderomsprodukter. Rommene er innredet i fine farger som gir et varmt og koselig inntrykk. Interiøret sender tankene tilbake til fengselstiden. På veggene henger bilder og anekdoter fra tidligere "gjester" som Raskenstam, billedskjønne Bengtsson og Tatuerade Johansson. Det finnes rom med både delte senger og med dobbeltseng. Har du et spesifikt ønske om sengetype? Ta kontakt med hotellet før ankomst så hjelper vi deg etter beste evne.
 • Superiorrom
 • Frokost og kveldsmat
 • Gratis trådløst internett
Se priser og tilgjengelighet

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.255.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.