Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bastion Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Collection Hotel Bastion

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel® Bastion er et hyggelig hotell midt i Oslo sentrum. Fra hotellet er det gangavstand til Oslo S, Flytoget, Operaen og shopping på Karl Johan. Som gjest hos oss får du frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal hver dag. Velkommen!

Clarion Collection Hotel Bastion 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bastion
Brasserie Hansken

Brasserie Hansken er en hyggelig restaurant med en atmosfære som er perfekt. Her kan du få en hyggelig kveld sammen med venner. Om du har vært ute å shoppet hele dagen så kan vi også anbefale lunsjen deres. Brasserie Hansken byr på nydelige retter med gode råvarer og spennende sesongmenyer.

Aker Brygge Shopping

Har dere bestemt dere for en skikkelig shopping-weekend så ligger Aker Brygge en deilig spasertur på 10 minutter fra hotellet. Her har dere både butikker og restauranter for alle ønsker og behov.

Nobels Fredssenter

Det er alltid fint å gå på museum sammen og skape gode minner med venner. En liten 10 minutters spasertur fra hotellet så finner du Nobels Fredssenter. Her er det til en hver tid samtidsaktuelle utsilinger. I tillegg så kan dere sette dere på Restaurant Alfred og ta et glass vin og fordøye alle inntrykkene.

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Bastion er stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.bastion@choice.no eller telefon +47 22 47 77 00

For åpningstider og øverig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.