Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bastion Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Collection Hotel Bastion

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel® Bastion er et hyggelig hotell midt i Oslo sentrum. Fra hotellet er det gangavstand til Oslo S, Flytoget, Operaen og shopping på Karl Johan. Som gjest hos oss får du frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal hver dag. Velkommen!

Clarion Collection Hotel Bastion 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bastion
Museumstur på Akershus festning 

Hva med å ta med kollegaene på en historisk rundtur på Akershus Festning? Her har man et knippe med både spennende historiske utstillinger og flotte museer.

Delikatesser på Statholdergaarden 

Rundt hjørnet for hotellet ligger Michelinstjerne-restauranten Statholdergaarden. Statholdergaarden drives av den kjente kokken Bent Stiansen, og er absolutt verdt et besøk. Ønsker dere et litt rimeligere alternativ har Statholdergaarden i tillegg en Krostue i kjelleretasjen som er litt mindre formell, men maten er like fantastisk og atmosfæren har «litt løsere snipp».

Musikk på Dubliner 

For en litt mer casual kveld ute så kan vi anbefale både maten og drikken på Dubliners. Her får du livemusikk, et bredt utvalg av både øl og whiskey og god tradisjonell irsk mat.

Karl Johans gate

Ønsker dere å bare slappe av litt med å gå rundt i byen etter lange dager med møter så ligger Karl Johans gate like rundt hjørnet med butikker, kiosker og kafeer fra bunn til topp.

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Bastion er stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.bastion@choice.no eller telefon +47 22 47 77 00

For åpningstider og øverig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.