Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bastion Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Collection Hotel Bastion

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel® Bastion er et hyggelig hotell midt i Oslo sentrum. Fra hotellet er det gangavstand til Oslo S, Flytoget, Operaen og shopping på Karl Johan. Som gjest hos oss får du frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal hver dag. Velkommen!

Clarion Collection Hotel Bastion 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bastion
Sommerkveld på Oslofjorden

En liten spasertur fra hotellet finner du Aker Brygge og Rådhuset. Herfra går det daglige båtturer rundt i Oslofjorden. Det finnes et flott utvalg av forskjellige turer både i antall timer og temaer. Her er det mulig å finne noe for en hver smak. Tenk så romantisk å tilbringe en sommerkveld på Oslofjorden med den du er glad i!

Kultur like rundt hjørnet for hotellet 

Har dere lyst til å oppleve litt kultur sammen så ligger Norsk filminstitutt like rundt hjørnet for hotellet. Her er det alt fra utstillinger, filmvisninger og seminarer. I tillegg ligger den koselige kafeen Bens Cafe her, så når dere er proppfulle av inntrykk og kultur kan dere sette dere her og kose dere med noen deilige småretter eller bare ta en kopp kaffe sammen.

Ut å spise? 

Etter lange dager med shopping, kultur og byens inntrykk så kan det være godt å rusle inn på hotellet og kose seg med vår kveldsmat, som står dekket hver kveld, for de som ønsker det. Om dere har lyst til å slå på stortromma og gå ut å spise er det et bredt utvalg av deilige restauranter like utenfor døren på hotellet. Vi kan blant annet anbefale Cafe Christiania sin både delikate og elegante mat. Et glimrende sted å feire store anledninger.

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Bastion er stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.bastion@choice.no eller telefon +47 22 47 77 00

For åpningstider og øverig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.