Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Collection Hotel Bastion

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Bastion er et nydelig hotell midt i Oslo sentrum. Her bor du på et hotell i Oslo med gangavstand til Oslo S, Flytoget og shopping på Karl Johan. Hver kveld dekkes det på til kveldsmat og det byr hotellet på.

Clarion Collection Hotel Bastion 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bastion

83% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 1112 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
1

Dårlig område av byen

22. august 2016, Risor, Norway, jorgen_nipe

Hotellet ligger i ett belastet miljø. Ikke trygt eller trivelig på kveld/natt. Dessverre bookingfeil fra Folketeateret. Ble plassert på Bastion. Fikk god og hyggelig unnskyldning, men trivdes svært då…

Hotellet ligger i ett belastet miljø. Ikke trygt eller trivelig på kveld/natt. Dessverre bookingfeil fra Folketeateret. Ble plassert på Bastion. Fikk god og hyggelig unnskyldning, men trivdes svært dårlig på hotellet jeg ble omplassert til ett område jeg synes ikke er hyggelig .
Les hele anmeldelsen
5

Lite og hyggelig hotell med perfekt beliggenhet

10. august 2016, Trondheim, Norge, 179ainab

Dette er et lite, rolig og hyggelig hotell sentralt i Oslo med meget hyggelig betjening. Rommene var ganske små, men rene og fine, helt ok for oss. I tillegg til frokost, så fikk vi et varmt og godt k…

Dette er et lite, rolig og hyggelig hotell sentralt i Oslo med meget hyggelig betjening. Rommene var ganske små, men rene og fine, helt ok for oss. I tillegg til frokost, så fikk vi et varmt og godt kveldsmåltid og afternoon tea (her kunne man steke pannekaker). Gutten vår på 10 år fikk også is av betjeningen, noe som var veldig positivt for ham. Skal vi til Oslo igjen, kommer vi tilbake hit!
Les hele anmeldelsen
3

Eldre, hyggelig hotel

1. august 2016, Oslo, Norge, JAN R

Dette er et hotel jeg i tidligere jobb brukte regelmessig. Lite hadde endret seg siden sist, trenger kanskje litt oppgradering? Hyggelig betjening, og litt av den hjemme-følelsen jeg liker på reise.…

Dette er et hotel jeg i tidligere jobb brukte regelmessig. Lite hadde endret seg siden sist, trenger kanskje litt oppgradering? Hyggelig betjening, og litt av den hjemme-følelsen jeg liker på reise. Vær oppmerksom på at hotellet har "to deler". Ønsker du de omtalte særpregede (men litt mørke) fashion-rommene må du bestille oppgradert rom. De øvrige er helt ordinære godt brukte rom. Som vanlig: be gjerne om rom på baksiden dersom du vil ha det helt stille. Hyggelig lobby, og sentral plassering mellom Festningen og Oslo S.

Svar fra eier

7. august 2016

Hei Jan R, Tusen takk for din anbefaling av Bastion. Det kommer tydelig frem at du har bodd mye hos oss og det synes vi er kjempe hyggelig. Setter stor pris på at du som stamgjest legger igjen en hyggelig kommentar til andre reisende. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
5

Svært god service

30. juli 2016, Bud, 598thereseg

Clarion Collection Hotel Bastion anbefales til deg som liker: - Rene, fine rom. - Hotellpersonale som åpenbart liker jobben sin og får deg til å føle deg supervelkommen. - Kort avstand til Oslo Sentra…

Clarion Collection Hotel Bastion anbefales til deg som liker: - Rene, fine rom. - Hotellpersonale som åpenbart liker jobben sin og får deg til å føle deg supervelkommen. - Kort avstand til Oslo Sentralstasjon. - Smakfull frokost med mye økologisk på menyen. Det absolutt eneste negative jeg har å melde, er at senga (twin room) var altfor smal!

Svar fra eier

7. august 2016

Hei hei, Tusen takk for din veldig hyggelig tilbakemelding. Det er veldig hyggelig å høre at du roser personalet for deres gjestfrihet- det er som du sier lett å se at de trives på jobb og ønsker å få deg til å føle deg som hjemme. Du må gjerne høre med resepsjonen om de har et rom med dobbeltseng om du ønsker litt større plass. Ønsker deg en fin søndag og velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
5

Supert familiehotell!

28. juli 2016, Ålesund, Norge, V6756TYninam

Lite og oversiktlig hotell med serviceinnstilt personale. Muligheter til å steike pannekaker mellom kl 15-17, gratis kaffe og frukost, samt varm kvelds gjorde dette til et all inklusive opphold for os…

Lite og oversiktlig hotell med serviceinnstilt personale. Muligheter til å steike pannekaker mellom kl 15-17, gratis kaffe og frukost, samt varm kvelds gjorde dette til et all inklusive opphold for oss. Helt supert for en familie med 3 barn. Kveldsen inneholdt buffet med både suppe, varmrett, salat og skive med pålegg dersom man ønsket det. God mat! Det var også et lekerom i tilknytning til restauranten. I kjelleren var det et treningsrom for fri bruk. Familierommet var stort, vi fikk også et eget jungelrom i tilknytning som barna bruker . Beliggenheten til hotellet var fin. Anbefaler dette hotellet til andre!

Svar fra eier

7. august 2016

Hei hei, Tusen takk for en super hyggelig anbefaling av Bastion. Det setter vi stor pris på. Vi synes det er kjempe hyggeli gå høre at dere trives så godt hos oss, ikke minst nevner at det er supert å ha med seg sin familie og bo hos oss. Det finnes et unikt jungelrom, men alle familierommene er svært barnevennlige med nattlampe, spill og bamser. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.

Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK