Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Collection Hotel Bastion

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Bastion er et hyggelig hotell midt i Oslo sentrum. Fra hotellet er det gangavstand til Oslo S, Flytoget, Operaen og shopping på Karl Johan. Hver dag serveres frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal, alt inkludert i prisen.

Clarion Collection Hotel Bastion 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bastion

83% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 1150 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Stusselig

23. oktober 2016, Fredrikstad, Norge, Mari J

Opplevde dette som et litt lite og stusselig hotell, uten særlige ambisjoner. Rommene var greie, men revnet sengetøy og tydelige spor etter oppussing ga et litt uferdig preg. Ok frokost, dårlig plass.…

Opplevde dette som et litt lite og stusselig hotell, uten særlige ambisjoner. Rommene var greie, men revnet sengetøy og tydelige spor etter oppussing ga et litt uferdig preg. Ok frokost, dårlig plass.
Les hele anmeldelsen
4

Bedriftstur

22. oktober 2016, Lier, charlesgE6256QW

Helt greit hotell med ansatte som yter veldig god service. Men rummene er små og kunne vært vasket bedre. Tydelig at det hadde vært dårlig med støvsuging. Ellers så var det ett lite og hyggelig hotel…

Helt greit hotell med ansatte som yter veldig god service. Men rummene er små og kunne vært vasket bedre. Tydelig at det hadde vært dårlig med støvsuging. Ellers så var det ett lite og hyggelig hotell.
Les hele anmeldelsen
3

Litt slitt

20. oktober 2016, Bergen, Norge, Natalie L

Hotellet var noe umoderne, men samtidig så er Collection hotellene veldig spesielle på sin måte. Spørs hvilken historie dette bygget har. Jeg hadde rom ut med utsikt ut mot gaten, og et stort bygg s…

Hotellet var noe umoderne, men samtidig så er Collection hotellene veldig spesielle på sin måte. Spørs hvilken historie dette bygget har. Jeg hadde rom ut med utsikt ut mot gaten, og et stort bygg som blokkerte utsikten til Operaen som egentlig ligger rett bak om der. ikke lang å gå til selve sentrum kjernen.
Les hele anmeldelsen
4

Godt hotell

19. oktober 2016, Bergen, Norge, annebaadsvik

Bodde der fra fredag til søndag. Godt fornøyd med oppholdet. Hadde rom mot bakgården så det var stille natt, sov godt i god seng. Spiste kveldsbuffe fredag. Taco, som smakte veldig godt. Frokosten var…

Bodde der fra fredag til søndag. Godt fornøyd med oppholdet. Hadde rom mot bakgården så det var stille natt, sov godt i god seng. Spiste kveldsbuffe fredag. Taco, som smakte veldig godt. Frokosten var.også bra, ikke overdådig, men noe for enhver smak. Hyggelige ansatte over alt. Sentral beliggenhet. Kommer gjerne igjen .
Les hele anmeldelsen
5

Mitt 2. hjem

17. oktober 2016, Kristiansand, Norway, Pal A

Igjen plass på Bastion, trivelig hotell, med super service, god mat og hyggelig atmosfære. "Lærte å ta bussen", denne gangen og kort vei til knutepunkt. Veldig sentralt med tanke på nattliv og lett å…

Igjen plass på Bastion, trivelig hotell, med super service, god mat og hyggelig atmosfære. "Lærte å ta bussen", denne gangen og kort vei til knutepunkt. Veldig sentralt med tanke på nattliv og lett å få sove etter en tur på byen.
Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.