Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Collection Hotel Bastion

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Bastion er et nydelig hotell midt i Oslo sentrum. Her bor du på et hotell i Oslo med gangavstand til Oslo S, Flytoget og shopping på Karl Johan. Hver kveld dekkes det på til kveldsmat og det byr hotellet på.

Clarion Collection Hotel Bastion 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bastion

Clarion Collection Hotel Bastion er et hotell med særegen personlighet, unikt design og en deilig atmosfære. Hotellet er inspirert av engelske boutiquehotell og legger vekt på å skape en hjemmekoselig stemning for deg som gjest.

Beliggenhet

Hotellet er sentralt beliggende i Kvadraturen, kun få minutters gange fra Oslo Sentralstasjon, Karl Johans gate og Aker Brygge. Les mer om Oslo her.

Hotellet

Hotellet har lagt ned mye omtanke i designet av hotellrommene. Rommene, som var nyoppusset sommeren 2009, er gjennomført i en trendy, engelsk boutique-stil. Noen av rommene har utsikt over det nye Operahuset og havneområdet. Vi har også en egen delux-fløy med utsøkte rom og flotte suiter. Alle rommene i denne fløyen er innredet med møbler og detaljer fra hele verden. Les mer om våre hotellrom her.

Måltider

På Clarion Collection Hotel Bastion skal du aldri behøve å gå sulten. Som gjest på hotellet får du en god start på dagen med en næringsrik frokost, og på ettermiddagene dekkes det på til afternoon tea. Når kvelden kommer dekkes det på til kveldsmat i den hyggelige spisestuen, og det byr hotellet på. Les mer om vår kveldsmat og frokost her.

Møterom

Har din bedrift ofte behov for hotell i Oslo? Ved behov for hotell i forbindelse med konferanse eller overnatting i Oslo kan hotellet tilby fordelaktige firmaavtaler. I tillegg til rabatterte priser på alle romkategorier, vil en firmaavtale også gi fordeler som prioritet på venteliste og oppgradering til høyere romkategori ved ledig kapasitet. Les mer om våre møterom her.

Historie

Da Morten Mørch åpnet dørene på 1990-tallet ønsket han å skape et av verdens beste hoteller. For å oppnå dette reiste han verden rundt for å hente inspirasjon. Resultatet er et hotell med en personlig stil og elegant atmosfære.

Kontakt

  • Skippergaten 7 0152 Oslo , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

T-bane

Jernbanetorget, gangvei langs Operaen

Buss

Buss 31 eller 30 til Dronningensgate

Fra flyplassen

Flytoget til Oslo S, gangvei langs Operaen

Taxi 

Vi anbefaler Oslo Taxi på tlf +47 02323 eller NorgesTaxi på tlf +47 08000

Om Clarion Collection Hotel Bastion

Antall rom

99 rom - 199 senger

Antall møterom

4 stk - fra 12 til 100 personer

Avstand til flyplass

Gardermoen 54.1 km, ca 45 min
Torp 118 km, ca 50 min
Rygge 68 km, ca 50 min

Avstand til kollektivtrafikk

Ca fem minutters gange til bane, buss og trikk

Om Clarion Hotel®

2.370.124.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.