Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Grunnet vedlikehold vil det ikke være mulig å logge inn på Min side tirsdag 30.mai kl 04:00 – 08:00. Vi beklager de ulempene dette vil medføre!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur Arvidsjaur ,  Sverige

Se alle hotell i Arvidsjaur, Sverige

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Arvidsjaur,  Sverige

Clarion Collection Hotel® Arvidsjaur er et sjarmerende hotell i hjertet av Arvidsjaur. Hotellet har en koselig restaurant, og hver dag serverer vi både frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal.

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Etter en hektisk jobbdag er det fint å kunne slappe av og finne på noe gøy med kollegaene sine. Her kan du lese våre beste tips til hva du kan se og oppleve i i nærheten av Clarion Collection Hotel Arvidsjaur.

Vittjåkk skianlegg

Ta med kollegene dine og nyt en dag i skibakken. Vittjåkk ligger 8 km vest for Arvidsjaur. I Vittjåkk kan dere hive dere utfor bakker på 500 til 1400 meter. Vil dere heller gå en tur på langrenn kan dere velge mellom ruten på 3,5 km eller den litt tøffere på 15 km. 

Snøskuter og quad-turer

Kjenn på energibruset og fartsfølelsen etter en heftig skutertur. Clarion Collection Hotel Arvidsjaur kan tilby både skuterturer og en opplevelse litt utenom det vanlige med Polaris RXR quads. Kontakt hotellet for mer informasjon og booking.

Røyefiske

I Tärnhedenområdet sier man at man finner Sveriges beste vann for røyefiske. Her kan du og kollegene dine oppleve en hel dag i den lapplandske naturen. Dere får låne fiskeutstyr og de lokale guidene tipser om de beste metodene for å få så mye fisk som mulig. En dag i Tärnhedenområdetbyr på skjønne naturopplevelser, reinskinn, bål og snøhuler - for å nevne noe. 

Whisky- og vinsmaking

Stress ned og bare vær litt sammen med kollegene dine mens dere tester en god vin eller en herlig whisky. Clarion Collection Hotel Arvidsjaur arrangerer både whisky- og vinsmaking. Kontakt hotellet for mer informasjon og booking.

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Arvidsjaur stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.arvidsjaur@choice.se eller telefon +46 960 281 000.

For åpningstider og øverig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.