Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur Arvidsjaur ,  Sverige

Se alle hotell i Arvidsjaur, Sverige

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Arvidsjaur,  Sverige

Clarion Collection Hotel® Arvidsjaur er et sjarmerende hotell i hjertet av Arvidsjaur. Hotellet har en koselig restaurant, og hver dag serverer vi både frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal.

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Uansett om du reiser med din kjære på tur eller en nær venn så kan det være godt å komme seg bort og bare nyte litt dit sammen. Her er våre beste tips til hva dere kan finne på når dere reiser til Arvidsjaur.

Hundespann

En fantastisk måte å komme nærmere naturen på - og hverandre! Test kjøring med hundespann på den tradisjonelle måten. I og rundt Arvidsjaur finnes det flere ulike arrangører som tilbyr alt fra korte til lange turer med hundespann.

Røyefiske

Ta med din kjære og prøv dere på isfiske i Tärnhedenområdet. Området blir omtalt som Sveriges beste fiskevann for røyefiske. Her kan dere virkelig fine heldagsopplevelser i den lapplandske naturen. Fiskeutstyr og tips bistår de lokale guidene med sånn at dere får så mye fisk som mulig. En dag Tärnhedenområdet byrpå alt fra snøgrotter, bål, reinsdyrskinn og romantiske opplevelser i en mektig natur.

Reinsdyrsafari

Opplev en magisk arktisk verden. På reinsdyrsafari kan dere sammen med tamrein og guider få oppleve den mektige naturen helt uforstyrret.

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Arvidsjaur stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.arvidsjaur@choice.se eller telefon +46 960 281 000. 

For åpningstider og øverig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.