Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur Arvidsjaur ,  Sverige

Se alle hotell i Arvidsjaur, Sverige

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Arvidsjaur,  Sverige

Clarion Collection Hotel® Arvidsjaur er et sjarmerende hotell i hjertet av Arvidsjaur. Hotellet har en koselig restaurant, og hver dag serverer vi både frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal.

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

I Arvidsjaur finnes det noe å finne på for enhver aldersgruppe. Her kommer våre beste tips til hva du kan finne på i Arvidsjaur når du reiser med familien og bor på Clarion Collection Hotel Arvidsjaur.

Bade på Centrumbadet

Ta med hele familien på et skikkelig badeeventyr i Centrumsbadet. Her er det både eventyrbasseng med strømkanal, 16 meter langt svømmebasseng, boblebad, badstue, bølgebasseng, 38 meter langvannsklie, plaskebasseng til de minste og ikke minst en 4 meter høy klatrevegg.

Skitur i Vittjåkk

Ta med dere liten og stor og kos dere med en dag i fjellet. Vittjåkk er et familievennlig skianlegg bare 8 km fra hotellet. Her kan dere velge mellom alt fra 3.5 km lange langrennsløyper til de lange 15 km løypen. Har dere lyst til å stå på slalåm eller snowboard så ligger alt til rette for dette også i Vittjåkk sitt skianlegg.

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Arvidsjaur stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.arvidsjaur@choice.se eller telefon +46 960 281 000

For åpningstider og øverig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.