Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Victoria

Jönköping,  Sverige

Clarion Collection Hotel Victoria ønsker deg velkommen til en unik hotellperle i sentrale Jønkøping. Vi finnes bare en kort spasertur fra sentralstasjonen. Hver dag byr vi på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Clarion Collection Hotel Victoria 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Victoria

Clarion Collection Hotel Victoria er et vakkert hotell beliggende i hjertet av Jønkjøpings sentrum. Her bor du i en klassisk og tidløs atmosføre omringet av Jønkøpings historie hvor blant annet fyrstikken ble oppfunnet.

Midt i Jönköping

Hotellet ligger i den vakre bydelen Väster i sentrum av Jønkjøping. Det er bare en svipptur rundt hjørnet for byens varierte utvalg av restauranter, nattklubber og handlegater. I tillegg finner du byens attraksjoner som fyrstikkmuseet og John Bauers museum i nærheten. Vi er stolte av byen vår og dens historie og har her forsøkt å samle noen av vår beste tips til hva du kan finne på når du besøkr oss. Les mer om byen vår her >>

Hotellet

Hotellet er utsmykket med kunst og malerier som gjenspeiler byens historie og hvordan oppdagelsen av fyrstikken har preget Jønkøping. Som gjest ved Clarion Collection Hotel Victoria bor du komfortabelt og kan sove godt i mye senger i en rolig atmosfære.

Måltider

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18:00 og 21:00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Våre rom

Hos oss bor du i klassiskt inredde rom, utsmykket med motiv fra Jønkøpings fyrstikkhistorie. Vi tilbyr alt fra standardrom til flotte suiter og familierom. 

Møterom og konferanse

Hotellets konferanseavdeling har tre konferanserom med plass til inntil 90 personer. Les mer konferanse og møteromsfasiliteter her >>

Historie

Hotel Victoria har en lang og spennende historie. Huset ble reist i 1882 på initiativ av forfatter og helsepioner Ebba Ramsay. Huset ble da brukt som hjem for epileptikere og psykisk handikappede. I sitt arbeid mot datidens utbredelse av alkoholisme drev han et alkoholfritt vertshus i hotellets kjeller. Det sies fortsatt av Ebbas spøkelse bor på hotellrom 426.

Kontakt

  • F. E. Elmgrens gata 5 55316 Jönköping , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Jönköping Resecentrum

Tog

Jönköping Centralstation

Fra flyplassen

Flybuss fra Jönköping Airport

Taxi

Vi anbefaler Taxi Jönköping,
telefon +46 36 34 40 00.

Om Clarion Collection Hotel Victoria

Antall rom

90 rom - 155 sengeplasser

Antall møterom

3 stk - Fra 10 til 90 personer 

Avstand til flyplassen

Jönköping Airport 10 km, ca 15 min

Avstand kollektivtransport

Jönköping C/Jönköping Resecentrum: 50 meter

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.280.169.511 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK