Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Valdemars

Riga,  Latvia

Clarion Collection Hotel Valdemars ligger midt i hjertet av Riga, bare en liten spasertur unna gamlebyen. Bo på hotell i Riga med nærhet til alt fra museer, shopping og kultur. Hver kveld dekkes det på til kveldsmat, som hotellet som byr på.

Clarion Collection Hotel Valdemars 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Valdemars

På Hotel Valdemars bor du moderne og bekvemt, midt i Rigas historie og kultur. Huset, som er over 100 år gammelt, er et godt eksempel på Rigas unike art noveau-arkitektur og ble totalrenovert i 2006.

Beliggenhet

Hotel Valdemars finner du midt i Riga, kun minutters gange fra Gamlebyen. Her finner du flere restauranter og kaféer. Dessuten har du Rigas største severdigheter på behagelig avstand, som Nasjonalmuseet og Alberta-gaten med sine berømte Art Noveau-bygninger. Riga, hovedstaden i Latvia, er proppfull av historie og står på UNESCO sin World Heritage liste. Dette er en by for kulturentusiaster hvor man kan nyte livet og de historiske severdighetene.

Hotellet

Flere detaljer har blitt bevart, som dekorative lamper, gamle kister og sjarmerende tretrapper. I den rolige bakgården kan du i løpet av sommerhalvåret nyte en kopp kaffe i solen, samtidig som millionbyen Riga pulserer like utenfor.

Måltider

Vi ønsker at du skal kunne finne roen og få følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Relaxhjørnet

Vår relaxavdeling byr på en avslappende atmosfære og her har du tilgang til både tyrkisk badstu samt et område for avslapping, der du alltid finner noe godt å drikke.

Historie

Clarion Collection Hotel Valdemars har en lang og dramatisk historie. Eierens oldefar kjøpte huset allerede i 1901, med var tvunget til å flytte til Sverige etter andre verdenskrig. Som all annen privat eiendom ble huset konfiskert, og under den russiske okkupasjonen var bygget blant annet bosted for høyt rangerte KGB-generaler. Når Latvia ble selvstendinge i 1991 fikk den svensk-latviske familien tilbake eierskap av bygget og kunne forvandle det til det koselige og personlige hotellet det er i dag.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har tre konferanserom med plass til opp til 30 personer. Les mer om våre møterom her >>

Historie

Hotel Valdemars har en lang og dramatisk historie. Den nåværende eiers oldefar kjøpte huset i 1901, men ble nødt til å rømme til Sverige etter andre verdenskrig. Som all annen privat eiendom i byen ble huset konfiskert. Under den russiske okkupasjon var huset blant annet hjem for KGB-generaler. Når Latvia ble selvstendig i 1991 fikk den svensk-latviske familien atter huset i sin eie, og kunne gjøre huset i stand til det hotellet det er i dag.

Golf i Riga

I Riga finnes det en høyst levende golfkultur. Vi samarbeider med flere golfklubber i og rundt Riga. Uansett om man reiser privat eller i jobbsammenheng kan vi tilby gode golfpakker på de populære golfbanene.

Kontakt

  • K. Valdemara iela 23 1010 Riga , Latvia
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Sentralstasjonen i Riga, 10 min gange

Tog

Sentralstasjonen i Riga, 10 min gange

Fra Riga flyplass

Ta buss 22A og gå av på holdeplass Stockmann

Taxi

Air Baltic Taxi +371 8500 og Red Cab +371 8383

Om Clarion Collection Hotel Valdemars

Antall rom

83 rom - 154 sengeplasser

Antall møterom

2 stk - Fra 10 til 30 personer 

Avstand til flyplassen

Riga International Airport 20 km, ca 20 min

Avstand Riga sentralstasjon

1,5 km

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.280.169.511 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK