Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Tollboden

Drammen,  Norge

Clarion Collection Hotel Tollboden er et hotell sentralt i Drammen. Hotellet ligger kun 5 minutters gange fra togstasjonen, hvor flytoget også går. Hver dag byr vi på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Clarion Collection Hotel Tollboden 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Tollboden

Clarion Collection Hotel Tollboden ligger sentralt i Strømsø bydel med et variert utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Du finner også byens attraksjoner Drammens Museum, Spiraltoppen og Bragenes Torg i nærheten.

Hotellet

På Clarion Collection Hotel Tollboden bor du med Drammens unike historie og kultur i veggene. Her bor du i en ærverdig bygning med røtter tilbake til 1600-tallet da bydelen Strømsø i Drammen var en av Norges viktigste havner. Hotellets vegger er utsmykket med kunst av lokale kunstnere og utstillinger som forteller om byens sjøfartshistorie.

Nærområdet

Drammen har en levende golfkultur. Vi er stolte av å sponse Drammen Golfbane som ligger kun 10 kilometer unna hotellet. Her arrangerer vi vår egen golfcup og tilbyr egen golfpakke som inkluderer greenfee. Om vinteren er området rundt Drammen perfekt for både langrennski og alpint. Bare 10 minutter fra hotellet finner du to alpinanlegg, Haukås og Aron. En halvtimes biltur tar deg til Kongsberg Skisenter med utfordringer for både nybegynner og de mer erfarne.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har syv konferanserom med plass til opp til 70 personer. Les mer om våre møterom her >>

Måltider

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Trening og velvære

I hotellets relax-avdeling finner du en avslappende atmosfære med komfortable møbler, badstue og treningsapparater. Relax-avdeling har også et eget rom for avkobling og sosialt samvær hvor du alltid finner en forfriskende drink. Vi vet hvor viktig det er å holde seg i form selv om du er ute å reiser. I hotellets fitness-avdeling finner du tredemølle, treningssykkel og multigym. Fitness-avdelingen er åpen mellom kl. 06:00 og 23:00.

Åpningstidene kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Historie

Hotellets bygning ble reist av forretningsmann og tollforvalter Daniel Knoff i 1668. Knoff startet sin karriere som generaltollforvalter sønnafjells og senere overtollinspektør på midten av 1600-tallet. Han var en av kongens nærmeste menn og fikk tilnavnet "Kongen av Strømsø" for sin innsats for utviklingen av havneområdet. Den dag i dag lever Knoffs livsverk videre i hotellets mange utstillinger.

Kontakt

  • Tollbugaten 43 3044 Drammen , Norge
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Drammen busstasjon, 5 min gange

Tog

Drammen togstasjon, 5 min gange

Fra flyplassen

Flytog til Oslo Lufthavn Gardermoen, og Sandefjord Lufthavn Torp

Taxi

Vi anbefaler Drammen taxi på tlf +47 05060

Om Clarion Collection Hotel Tolboden

Antall rom

127 rom - 237 sengeplasser

Antall møterom

7 stk - Fra 10 til 70 personer 

Avstand til flyplassen

Gardermoen 100 km, ca 1 time
Torp 80 km, ca 45 min
Rygge 85 km ca 50 min

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

 

2.271.168.780 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK