Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Planetstaden

Lund,  Sverige

Clarion Collection Hotel Planetstaden er et vakkert hotell i sentrum av Lund. Her bor du på et hotell i Lund hvor du kan spasere til kunstgallerier og nyte hotellets Wellness-avdeling. Hver kveld dekkes det på til kveldsmat og det byr hotellet på.

Clarion Collection Hotel Planetstaden 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Planetstaden
Shopping med venner

Hva er vel en weekend tur med venner om man ikke inkluderer litt shopping? Lund har mye fint å by på av shopping og vi anbefaler en tur på City. Her er det hyggelige gater og søte torg i tillegg til spennende butikker.

Deilig Italiensk mat

Etter noen timer med shopping så kan jo hvem som helst bli litt sulten eller tørst. Vi anbefaler å ta turen innom Italia il Ristorante. Der får dere et deilig måltid og kan enten sitte utover kvelden å kose dere sammen eller bare spise en liten lunsj før dere fortsetter shoppingen.

Guidet tur i Lunds Domkirke

Hvis dere har lyst til å oppleve litt kultur sammen så anbefaler vi på det sterkeste å ta en guidet tur i Lunds Domkirke. Turen er spekket med historie og det er lett å drømme seg tilbake i tid underveis på turen. 

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Planetstaden er stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.planetstaden@choice.se eller telefon +46 46 280 01 00

For åpningstider og øvrig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

2.271.168.780 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK