Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Collection Hotel Planetstaden

Våre beste tips for vennegjengen

Kontakt oss

Vi som jobber her på Clarion Collection Hotel Planetstaden er veldig stolte av hotellet vårt og deler gjerne tips med våre gjester om hva du kan finne på i nærområdet. 
Kontakt oss gjerne for informasjon på e-post cc.planetstasen@choice.se eller telefon  +46 46 280 01 00

Shopping med venner

Hva er vel en weekend tur med venner om man ikke inkluderer litt shopping? Lund har mye fint å by på av shopping og vi anbefaler en tur på City. Her er det hyggelige gater og søte torg i tillegg til spennende butikker.

Deilig Italiensk mat

Etter noen timer med shopping så kan jo hvem som helst bli litt sulten eller tørst. Vi anbefaler å ta turen innom Italia il Ristorante. Der får dere et deilig måltid og kan enten sitte utover kvelden å kose dere sammen eller bare spise en liten lunsj før dere fortsetter shoppingen.

Guidet tur i Lunds Domkirke

Hvis dere har lyst til å oppleve litt kultur sammen så anbefaler vi på det sterkeste å ta en guidet tur i Lunds Domkirke. Turen er spekket med historie og det er lett å drømme seg tilbake i tid underveis på turen. 

1.913.149.030 22