Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Collection Hotel Planetstaden

Våre beste tips for kollegaene

Åpningstider

Saluhallen i Lund

Mandag - onsdag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 09.30 - 15.00

Restaurantene i Saluhallen

Mandag - torsdag: 11.00 - 23.00
Fredag - lørdag: 11.00 - 24.00

Lunds Universitets Museum

Mandag: Stengt
Tirsdag - fredag: 11.00 - 16.00
Lørda: Stengt
Søndag: 12.00 - 16.00

Les Halles

Mandag - torsdag: 11.30 - 23.00
Fredag - lørdag: 11.30 - 24.00
Søndag: Stengt

Vi gjør oppmerksomme på at åpningstidene kan variere og at dette kun er tips fra oss. Kontakt oss for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt oss

Vi som jobber her på Clarion Collection Hotel Planetstaden er veldig stolte av hotellet vårt og deler gjerne tips med våre gjester om hva du kan finne på i nærområdet. 
Kontakt oss gjerne for informasjon på e-post cc.planetstasen@choice.se eller telefon  +46 46 280 01 00

Ta med deg kollegaene på en matreise

Ta med deg kollegaene dine på en aldri så liten kulinarisk spesialitet i Sverige. Saluhallen i Lund er absolutt verdt å få med seg. Her er det noe for en hver smak og mage uansett om du er veldig sulten eller bare har lyst på en liten godbit. Det er mange deilige restauranter i Saluhallen om dere har lyst til å sette dere for et bedre måltid sammen og det er selvfølgelig mulig å kjøpe med seg skatter og godbiter i alle de deilige bodene.

Ut å spise

Etter å ha gått rundt og snust på delikatesser og opplevd spennende matkultur sammen kjenner man fort at det begynner å rumle i magen. Lund har et bredt utvalg av restauranter å velge i, men om dere nå først har tatt turen innom Saluhallen så vil vi absolutt anbefale å ta seg en tur inn restauranten som heter Les Halles.

Historisk opplevelse

Om dere har lyst til å finne på noe sammen som et avbrekk i lange møtedager anbefaler vi en tur innom Historiske Museet i Lund.  Museet ble grunnlagt i 1805 og har til en hver tid forskjellige spennende utstillinger og faste utstillinger. Skåne er et spennende område av Sverige med både gammel og rik historie. På Lunds Universitetes Historiska Museum har dere muligheten til å både lære og utforske temaet nærmere..

1.920.149.256 21