Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Collection Hotel Planetstaden

Våre beste tips for kjæresteparet

Åpningstider

Botanisk hage 

Alle dag: 10.00 - 20.00

Stortorget

Mandag - torsdag: 11.30 - 23.00
Fredag - lørdag: 11.30 - 01.00

Vi gjør oppmerksomme på at åpningstidene kan variere og at dette kun er tips fra oss. Kontakt oss for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt oss

Vi som jobber her på Clarion Collection Hotel Planetstaden er veldig stolte av hotellet vårt og deler gjerne tips med våre gjester om hva du kan finne på i nærområdet. 
Kontakt oss gjerne for informasjon på e-post cc.planetstasen@choice.se eller telefon  +46 46 280 01 00

Romantisk i botanisk hage

Det er svært få ting som er så romantisk som å rusletur i den vakre botaniske hagen i Lund. Hagen har sine aner helt tilbake til 1600 tallet, så her har nyforelskede par drømt om fremtiden sammen og par som har vært sammen lenge mimret om alt de har opplevd sammen. Parken har rundt 7000 arter så det er mer enn nok å titte på.

En matbit på veien hjem?

Etter mange fine inntrykk i Botanisk hage så er det naturlig at det begynner å romle i magen. Bare en liten spasertur unna så finner man mange deilige restauranter. Hva med en matbit og en liten drink på Stortorget mat & bar? 

For det aktive paret

Er dere et aktivt par så er det veldig fint å ta en deilig joggetur i stadsparken. Her er det mange forskjellige fine løypemuligheter som passer for de fleste former.  

1.920.149.256 24