Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Planetstaden

Våre beste tips for kjæresteparet

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Planetstaden er stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.planetstaden@choice.se eller telefon +46 46 280 01 00

For åpningstider og øvrig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

Romantisk i botanisk hage

Det er svært få ting som er så romantisk som å rusletur i den vakre botaniske hagen i Lund. Hagen har sine aner helt tilbake til 1600 tallet, så her har nyforelskede par drømt om fremtiden sammen og par som har vært sammen lenge mimret om alt de har opplevd sammen. Parken har rundt 7000 arter så det er mer enn nok å titte på.

En matbit på veien hjem?

Etter mange fine inntrykk i Botanisk hage så er det naturlig at det begynner å romle i magen. Bare en liten spasertur unna så finner man mange deilige restauranter. Hva med en matbit og en liten drink på Stortorget mat & bar? 

For det aktive paret

Er dere et aktivt par så er det veldig fint å ta en deilig joggetur i stadsparken. Her er det mange forskjellige fine løypemuligheter som passer for de fleste former.  

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK