Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Collection Hotel Planetstaden

Våre beste tips for familien

Kontakt oss

Vi som jobber her på Clarion Collection Hotel Planetstaden er veldig stolte av hotellet vårt og deler gjerne tips med våre gjester om hva du kan finne på i nærområdet. 
Kontakt oss gjerne for informasjon på e-post cc.planetstasen@choice.se eller telefon  +46 46 280 01 00

Friluftsmuseet Kulturen

Ta med barna på friluftsmuseet Kulturen. Her er det så mye forskjellige aktiviteter at det burde gå an å finne noe for alle og enhver. Ta en titt på hjemmesiden deres og finn ut hva som passer dere. Få med dere en konsert tilpasset barna eller bestill en guidet tur som passer både liten og stor.

For de litt ekstra modige

Er dere litt modige og eventyrlystene av dere? Hva med å ta med hele familien på en ballongtur? En ballongtur over Lund vil sørge for  at dere får både en spennende opplevelse og ikke minst den spesielle erfaringen det er å se byen fra luften.

Mat må man ha

Etter en lange dager med opplevelser så kan man jo bli både trøtt og sulten. Om dere vil så byr vi på kveldsmat hver kveld fra 18:00 – 21:00. Om dere fortsatt har litt futt igjen så kan det jo smake godt med litt Italiensk mat på Italia il Ristorante

1.913.149.030 21