Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Planetstaden

Lund,  Sverige

Clarion Collection Hotel Planetstaden er et vakkert hotell i sentrum av Lund. Her bor du på et hotell i Lund hvor du kan spasere til kunstgallerier og nyte hotellets Wellness-avdeling. Hver kveld dekkes det på til kveldsmat og det byr hotellet på.

Clarion Collection Hotel Planetstaden 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Planetstaden
Friluftsmuseet Kulturen

Ta med barna på friluftsmuseet Kulturen. Her er det så mye forskjellige aktiviteter at det burde gå an å finne noe for alle og enhver. Ta en titt på hjemmesiden deres og finn ut hva som passer dere. Få med dere en konsert tilpasset barna eller bestill en guidet tur som passer både liten og stor.

For de litt ekstra modige

Er dere litt modige og eventyrlystene av dere? Hva med å ta med hele familien på en ballongtur? En ballongtur over Lund vil sørge for  at dere får både en spennende opplevelse og ikke minst den spesielle erfaringen det er å se byen fra luften.

Mat må man ha

Etter en lange dager med opplevelser så kan man jo bli både trøtt og sulten. Om dere vil så byr vi på kveldsmat hver kveld fra 18:00 – 21:00. Om dere fortsatt har litt futt igjen så kan det jo smake godt med litt Italiensk mat på Italia il Ristorante

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Planetstaden er stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.planetstaden@choice.se eller telefon +46 46 280 01 00

For åpningstider og øvrig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

2.271.168.780 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK