Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Planetstaden

Lund,  Sverige

Clarion Collection Hotel Planetstaden er et vakkert hotell i sentrum av Lund. Her bor du på et hotell i Lund hvor du kan spasere til kunstgallerier og nyte hotellets Wellness-avdeling. Hver kveld dekkes det på til kveldsmat og det byr hotellet på.

Clarion Collection Hotel Planetstaden 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Planetstaden

For kollegene

Etter lange dager med møter og arbeid er det godt å finne på noe hyggelig sammen. Her kan du lese om våre beste tips om lokalmiljøet.

For familien

For de minste i familien finnes det massevis av ting å finne på rett utenfor døren på hotellet. Her er våre beste tips for familieaktiviteter.

På tomannshånd

Om du er nyforelsket eller ønsker å feire at dere har vært sammen lenge, trenger alle kjærestepar litt tid for seg selv og tid til å pleie hverandre.

For vennene

Å reise med venner er alltid gøy og med vår beliggenhet så har du alle byens aktiviteter like utenfor hotellet. Les mer om våre tips til venneturen her.

2.280.169.511 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK