Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Collection Hotel Planetstaden

Om hotellet

Finne frem til hotellet

Buss

Lund Centralstation, 15 min gange

Tog

Lund Centralstation, 15 min gange

Fra flyplassen

Flybuss fra Malmø Lufthavn

Taxi

Taxi Lund +46 121212

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >> 

Om Clarion Collection Hotel Planetstaden

Antall rom

147 rom -   180 sengeplasser

Antall møterom

4 stk - Fra 10 til 45 personer 

Avstand til flyplassen

Malmø Lufthavn 30 km, ca 45 min

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

På Clarion Collection Hotel Planetstaden bor du i et unikt miljø preget av en genuin interesse for kunst og design.

Hotellet

Inne i hotellet finner du en rekke fascinerende kunstverk, skulpturer og stilrene designmøbler. Hotell Planetstaden er mer enn bare et vanlig hotell. Opplev hotellets eget kunstgalleri med både aktuelle utstillinger og hotellets permanente samling av skulpturer av Bertil Vallien, Ulrika Hydman Vallien og Takashi. Om du ønsker frisk luft kan du trekke ut i hotellets hage hvor du finner sofagrupper, lysthus og en fiskedam med gullfisker.Hotellets moderne arkitektur henter inspirasjon fra den dansk-skånske stilen og tradisjonen. Dette gjenspeiles i hotellet fasade og i dens unike sikksakk mønster.

Beliggenhet

Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser med utsikt over den sjarmerende kolonihagen like ved. Omringet av naturskjønne omgivelser er det bare en ti minutters spasertur fra Lunds historiske bykjerne. Her finner du et variert utvalg av restauranter, butikker og historiske severdigheter. I nærheten finner du Lunds store attraksjoner som Domkirken, Botanisk Hage, Universitet i Lund, Skissernas Museum og byparken. Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Planetstaden har selvfølgelig alltid noen gode tips på lur. Les mer om byen vår her >>

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har fire konferanserom med plass til opp til 45 personer. Les mer om våre møterom her >>

Måltider

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

1.913.149.030 22