Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Planetstaden

Lund,  Sverige

Clarion Collection Hotel Planetstaden er et vakkert hotell i sentrum av Lund. Her bor du på et hotell i Lund hvor du kan spasere til kunstgallerier og nyte hotellets Wellness-avdeling. Hver kveld dekkes det på til kveldsmat og det byr hotellet på.

Clarion Collection Hotel Planetstaden 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Planetstaden

Frokost

Hos oss starter du dagen med en næringsrik og god frokost. Det finnes et utvalg av økologiske produkter for deg som ønsker det. Frokosten inngår alltid i romprisen.

Frokost serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Tidspunktene for våre måltider kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kaffe og hjemmebakst

Kaffe og te står alltid fremme hos oss. På ettermiddagen byr vi på nystekte vafler eller annet hjemmebakt til kaffen

Kaffe og hjemmebakst serveres:

Alle dager: 15.00 - 18.00

Tidspunktene for våre måltider kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Vi byr på kveldsmat

Når du bor hos oss så behøver du ikke å tenke på hva eller hvor du skal spise middag. Vi byr på en enkel middag med suppe, salatbuffet, varmrett og dessert hver kveld. For deg som sjekker inn sent, eller ankommer hotellet etter at kveldsmaten er tatt bort, tilbyr vi fremdeles en liten ekstra matbit på kvelden. Hos oss skal du aldri behøve å gå småsulten!

Kveldsmat serveres

Alle dager: 18.00 - 21.00

Tidspunktene for våre måltider kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Våre møterom

Hotellets konferanseavdeling har to konferanserom med plass til opp til 70 personer.

Treningsmuligheter

Hos oss kan du trene uten å forlate hotellet. I vårt treningsrom kan du trene både kondisjon og styrke. Vi har løpebånd, crosstrainer, romaskin og frivekter. Du må ha med egne treningsklær.

Relax

Vi forsøker ha en ganske avslappende stemning hos oss. Og behøver du litt hjelp på veien er du alltid velkommen til vår relaxavdeling med badstu. Vår velutrustede og fine relaxavdeling tilbyr herlig utsikt over koloniträdgårdarna. Til relaxavdelingen har du som hotellgjest alltid fri inngang.

Åpningstider

Kontakt oss for mer informasjon og åpningstider.

Wifi

Alle våre gjesterom og fellesarealer har gratis trådløst Internett. Du får påloggingsinformasjon i resepsjonen eller logger deg inn med ditt Nordic Choice Club medlemsnummer.

Parkering

Det finnes gratis parkeringsplasser rundt hotellet.

Dyrevennlig

Vi har også rom hvor kjæledyr er tillatt. Disse rommene har et pristillegg på 250 NOK per opphold. Gi oss beskjed ved booking slik at vi kan garantere deg et av disse rommene. Førerhunder bor kostnadsfritt mot oppvisning av legitimasjon utstedt av NAV i Norge eller Synskadades Riksförbund i Sverige.

 

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Ettermiddagste
 • Utendørs parkering
 • TV
 • Gratis kaffe
 • Kopimaskin
 • Gratis avis
 • Kjæledyr tillatt
 • Treningsrom
 • Badekar på utvalgte rom
 • 100 % røykfritt hotell
2.280.169.511 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK