Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Planetstaden

Lund,  Sverige

Clarion Collection Hotel Planetstaden er et vakkert hotell i sentrum av Lund. Her bor du på et hotell i Lund hvor du kan spasere til kunstgallerier og nyte hotellets Wellness-avdeling. Hver kveld dekkes det på til kveldsmat og det byr hotellet på.

Clarion Collection Hotel Planetstaden 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Planetstaden

På Clarion Collection Hotel Planetstaden bor du i et unikt miljø preget av en genuin interesse for kunst og design. Vi byr alltid på både frokost, ettermiddagkaffe og kveldsmat.

Hotellet

Inne i hotellet finner du en rekke fascinerende kunstverk, skulpturer og stilrene designmøbler. Hotell Planetstaden er mer enn bare et vanlig hotell. Opplev hotellets eget kunstgalleri med både aktuelle utstillinger og hotellets permanente samling av skulpturer av Bertil Vallien, Ulrika Hydman Vallien og Takashi. Om du ønsker frisk luft kan du trekke ut i hotellets hage hvor du finner sofagrupper, lysthus og en fiskedam med gullfisker. Hotellets moderne arkitektur henter inspirasjon fra den dansk-skånske stilen og tradisjonen. Dette gjenspeiles i hotellet fasade med sitt unike sikksakk-mønster.

Vi byr på kveldsmat

Vi ønsker at du skal kunne finne roen og få følelsen av å komme hjem når du bor hos oss. Derfor serverer vi et lettere måltid bestående av suppe, salatbuffet, en varmrett og dessert, hver kveld fra kl. 18 til 21. Slik trenger du aldri å bekymre deg for middagen.

Rolig hage og relaxavdeling

Clarion Collection Hotel Planetstaden har en rekke gode fasiliter. Ta en treningsøkt i treningsrommet eller slapp av i boblebadet, mens du nyter utsikten over de blomstrende kolonihavene. Finn roen i biblioteket, se direktesendt sport i salongen, eller slapp av i hagen med sittegrupper, lysthus og gullfiskdam.

Beliggenhet

Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser med utsikt over den sjarmerende kolonihagen like ved. Omringet av naturskjønne omgivelser er det bare en ti minutters spasertur fra Lunds historiske bykjerne. Her finner du et variert utvalg av restauranter, butikker og historiske severdigheter. I nærheten finner du Lunds store attraksjoner som Domkirken, Botanisk Hage, Universitet i Lund, Skissernas Museum og byparken. Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Planetstaden har selvfølgelig alltid noen gode tips på lur. Les mer om byen vår her >>

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har fire konferanserom med plass til opp til 45 personer. Les mer om våre møterom her >>

Historie

Hotellet ble bygget i den første halvdelen av 2000-tallet, i en moderne arkitektur som henter sin inspirasjon fra den dansk-skånske tradisjonen med sikksakk-fasader.

Kontakt

  • Dalbyvägen 38 22460 Lund , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss/tog

Lund Centralstation

Fra Malmö Sturup Airport

Flybuss til Lund C, bytt til lokalbuss eller gå i 15 min.

Fra Kastrup Airport (København)

Öresundstog til Lund C, bytt til lokalbuss eller gå i 15 min.

Lokalbuss

Holdeplass Jupitergatan

Taxi

Vi anbefaler Taxi Lund, telefon +46 121212

Om Clarion Collection Hotel Planetstaden

Antall rom

147 rom - 180 sengeplasser

Antall møterom

4 stk - Fra 10 til 45 personer 

Avstand til flyplassen

Malmø Lufthavn 30 km, ca 45 min
København Kastrup airport: 51 km

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Jupitergatan: 120 m
Lund Centralstation: 3,2 km

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.271.168.780 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK