Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Majoren

Skövde,  Sverige

Velkommen til Clarion Collection Hotel Majoren. Hotellet ligger sentralt i Skövde i en klassisk villa fra tidlig 1900 tall med nærhet til både shopping og restauranter. Hver kveld dekker vi på til kveldsmat og det byr vi på!

Clarion Collection Hotel Majoren 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Majoren

Clarion Collection Hotel Majoren bærer preg av å være et ærverdig hotell med klassisk atmosfære. Skövdes lange militære historie er absolutt tilstedeværende her og man får nesten litt følelsen av å reise tilbake i tid på den gode måten når man besøker dette hotellet.

Hotellet

Hotellet er utsmykket med malerier og fotografier fra majorer som har jobbet i byens fjerde regiment. Du bor virkelig med Skövdes kultur og historie i veggene. 

Beliggenhet

Hotellet ligger ikke langt fra Skövde sentrum. Byen har et variert utvalg av butikker og restauranter. Det er også kort vei til kollektivtransport fra hotellet. Sentralstasjonen med buss og togstasjon ligger på andre siden av gaten. Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Majoren er stolte av nærmiljøet vårt og deler gjerne våre tips med gjestene våre. Her har vi samlet våre beste tips til byen vår >>

Måltider

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink.

Aktivteter

I Skövde  finner du en levende golfkultur med to golfklubber i nærheten. Vi samarbeider med Skvöde og Billingens Golfklubb for å tilby våre populære golfpakker til deg som gjest. I perioder har vi gode pakketilbud liggende på våre hjemmesider. Følg med på våre pakketilbud her >>

Kontakt

  • Telefon: +46 500 41 06 10
  • Faks: +46 500 48 92 50
  • E-post: cc.majoren@choice.se
  • Org. nr: 556347-0078
  • Trädgårdsgatan 5 54130 Skövde , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss/tog 

Skövde centralstation 

Taxi

Taxi Skövde tlf +46 500 416500

Om Clarion Collection Hotel Majoren

Antall rom

70 rom - 113 sengeplasser

Fra flyplassen

Nyköping Lufthavn, 300 km ca 3 timer og 30 min

Om Clarion Collection

Les mer om Clarion Collection

2.271.168.780 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK