Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Helsing

Helsingborg,  Sverige

Clarion Collection Hotel Helsing er et hotell sentralt i Helsingborg. Hotellet har gangavstand til butikker, fornøyelser og ikke minst fergen til Danmark. For deg som ønsker det står kveldsmaten dekket på hver kveld og det byr hotellet på.

Clarion Collection Hotel Helsing 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Helsing

Clarion Collection Hotel Helsing ligger i Helsingborg sitt livligere sentrum. Her bor du i et klassisk miljø i et av byens historiske hus fra slutten av 1800-tallet. 

Renovering

Vi renoverer vårt vakre, gamle hus, hvilket innebærer at alle deler av bygget ikke alltid er tilgjengelig. Det innebærer også enkelte midlertidige løsninger. Vi håper på forståelse for dette.

Midt i Helsingborg

Fra noen av våre rom har du utsikt over sundet, og for deg som vil oppleve Helsingör på ettermiddagen ligger fergeterminalen bare noen minutters gange fra hotellet. Hotellet ligger sentralt i Helsingborg, nært alle byens butikker, restauranter og kroer. I tillegg har du Helsingborgs største attraksjoner like i nærheten, som Dunkers Kulturhus, Kärnan og Stadsteatern.  

Vi byr på kveldsmat

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Fra standardrom til juniorsuiter

Hos oss på Clarion Collection Hotel Helsing finnes det mange forskjellige måter å bo på. Våre rom er innredet i klassisk hotellstil.

The Globetrotter

I hotellbygningen ligger en av byens mest personlige restauranter, The Globetrotter. Her kan du nyte gastroglobale småretter og lekre viner. 

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har 3 konferanserom med plass til opp til 50 personer. Les mer om våre møterom her >>

Historie

Hotellbygningen ble oppført i 1899-1900 av arkitekten Gustav Wickman. Han er blant annet anerkjent for bank- og underholdningshus (en av de mer kjente bygningene som blant annet Sturebadet i Stockholm). Mange forskjellige virksomheter har holdt hus i bygget, som bank, statsbibliotek, herre-ekvipering m.m. Siden 1938 har det vært hotellvirksomhet i bygget. 

Kontakt

  • Stortorget 20 252 23 Helsingborg , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Helsingborg rådhus. 

Tog/Regionbuss

Helsingborg Sentralstasjon (Knutpunkten)

Fra flyplassen

Flybuss til Ängelholm Lufthavn

Taxi

Vi anbefaler Sverigetaxi tlf +46 180 200

Om Clarion Collection Hotel Helsing

Antall rom

58 rom - 113 senger

Antall møterom

3 stk - Opp til 50 personer

Avstand til flyplassen

Ängelholm Lufthavn, 35 km, ca 25 min

Avstand kollektivtransport

Kuntpunkten (Helsingborgs centralstation): 
450 meter.

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.260.167.953 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK