Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Bergen,  Norge

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger midt på Bryggen i Bergen. Flybussen stopper rett utenfor inngangsdøren, togstasjonen er 10 minutter unna til fots. Du finner alt du ønsker deg av kultur, historie, restauranter og barer rett utenfor hotellet.

Clarion Collection Hotel Havnekontoret 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Havnekontoret

85% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 729 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Clarion Collection Havnekontoret

1. juli 2015, , Tom A

Bra hotell, et av de bedre i Bergen. Kort vei til bryggen, gratis kveldsmat og bra frokost. Prisen er noe over middels i Bergen, men Bergen er generelt en dyr by å bo på hotell i. Flere av rommene har…

Bra hotell, et av de bedre i Bergen. Kort vei til bryggen, gratis kveldsmat og bra frokost. Prisen er noe over middels i Bergen, men Bergen er generelt en dyr by å bo på hotell i. Flere av rommene har bra utsikt mot havna og det er et must når man bor på dette hotellet og i Bergen generelt.
Les hele anmeldelsen
5

👍🏻

25. juni 2015, Vinstra, Norge, 892mariusm

Supert hotell! Fine rom,rent og pent. Mangler litt på frokosten for å nå helt opp,men dette er bare min mening. Hadde nok litt høyere forventinger der. Fin beliggenhet ved bryggen Sentralt,anbefales.…

Supert hotell! Fine rom,rent og pent. Mangler litt på frokosten for å nå helt opp,men dette er bare min mening. Hadde nok litt høyere forventinger der. Fin beliggenhet ved bryggen Sentralt,anbefales. :)
Les hele anmeldelsen
5

Hotell med det lille ekstra.

15. juni 2015, Oslo, 400hegef

Fantastisk beliggenhet på Bryggen - et meglersteinkast unna festivalområde til Bergenfest. Store rom. Hyggelig personal. Og ekstra pluss for alle de små, ekstra måltidene servert gratis i løpet av dag…

Fantastisk beliggenhet på Bryggen - et meglersteinkast unna festivalområde til Bergenfest. Store rom. Hyggelig personal. Og ekstra pluss for alle de små, ekstra måltidene servert gratis i løpet av dagen, inkludert vafler, kveldsmat og kaffe/te i take away kopper 24/7. Behaglig atmosfære. Kommer garantert tilbake ved fremtidige Bergensturer. Da håper jeg rommet er klart ved innsjekking ;-)
Les hele anmeldelsen
5

Noe eget. Og de kan faget sitt!!

9. juni 2015, Geilo, Paal K

Bo her. Da vil du få en god hotell-opplevelse. Personalet bryr seg om deg og som gjest er det slettes ikke å forrakte. Beliggende litt på siden av Bryggen, altså sentralt. Like rom. Du bør kanskje ha…

Bo her. Da vil du få en god hotell-opplevelse. Personalet bryr seg om deg og som gjest er det slettes ikke å forrakte. Beliggende litt på siden av Bryggen, altså sentralt. Like rom. Du bør kanskje ha litt tid om du skal bo her, 2 døgn eller lignende. Liker måten de har utnyttet huset på. En av favorittene i Bergen.
Les hele anmeldelsen
5

Hotellet som må oppleves:)

8. juni 2015, Bergen, Norge, nina123584

De luxe rommet med utsikt mot Bergen havn, og nydelige senger. Veldig flott og god frokost, og ikke minst kveldsmak. Man kunne også seg kose seg med nydelige vafler i mellom måltidet som hotellet byr…

De luxe rommet med utsikt mot Bergen havn, og nydelige senger. Veldig flott og god frokost, og ikke minst kveldsmak. Man kunne også seg kose seg med nydelige vafler i mellom måltidet som hotellet byr på:) Serviceinnstilt personell.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK