Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Bergen,  Norge

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger midt på Bryggen i Bergen. Flybussen stopper rett utenfor inngangsdøren, togstasjonen er 10 minutter unna til fots. Du finner alt du ønsker deg av kultur, historie, restauranter og barer rett utenfor hotellet.

Clarion Collection Hotel Havnekontoret 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Et av Bergens flotteste hotell ligger i et nydelig ærverdig gammelt bygg. Hotellet er et perfekt valg for deg som reiser mye uansett om det er privat eller i jobb. Hver morgen serverer vi frokostbuffet, og i spisestuen finner du alltid varm kaffe og te.

Beliggenhet

Hotellet ligger midt på Bryggen i Bergen, flybussen stopper rett utenfor inngangsdøren og togstasjonen ligger kun 10 minutters spasertur unna. Alt av hva byen har å by på ligger like rundt hjørnet for hotellet. Les mer om byen vår her >>

Hotellet

Vi har lagt vekt på at det skal være rom for komfort. Hotellet som ligger i en av byens mest ærverdige byggverk, gir deg muligheten til å bo på et hotell proppfullt av både lokal historikk og nybarokk-arkitektur. Innenfor dørene i Slottsgaten 1 møtes du av en uformell atmosfære i et stilfullt miljø, og et personale som gjør sitt ytterste for at du skal føle deg mest mulig hjemme. For selv om vi tilbyr byens flotteste omgivelser, er det først og fremst våre engasjerte og dyktige medarbeidere som gjør ditt opphold hos oss til en helt spesiell opplevelse.

Måltider

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Møterom og konferanse

Hotellets konferanseavdeling har 1 konferanserom med plass til opp til 20 personer. Les mer om våre møterom her >>

Kontakt

  • Slottsgaten 1 5003 Bergen , Norge
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Bystasjonen i Bergen, 10 min

Tog

Bystasjonen i Bergen, 10 min

Fra flyplassen

Flybussen fra Flesland

Taxi

Bergen Taxi tlf +47 07000

Om Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Antall rom

116 rom - 232 sengeplasser 

Antall møterom

1stk - Inntil 20 personer 

Avstand til flyplassen

Flesland 20 km, ca 30 min

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.271.168.780 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK