Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Hammer

Lillehammer,  Norge

Clarion Collection Hotel Hammer ligger sentralt i Lillehammer, kun 10 minutters gange fra skyss- og togtasjonen. Hotellet ligger nært alt fra shopping til uteliv. Hver dag byr vi på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Clarion Collection Hotel Hammer 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Hammer

På Clarion Collection Hotel Hammer bor du med Lillehammers historie i veggene. Hotellet ligger blant de mest klassiske håndverks- og handelshusene på byens velbevarte gågate, Storgaten.

NB: Hotellet bygges ut - heiser ute av drift

Vi ønsker å informere våre gjester om at det for tiden pågår bygningsarbeid på hotellet. Dette har medført at hotellets heiser er ute av drift frem til 07.desember 2015. I løpet av 2015 vil vi kunne tilby 48 nye rom, en stor suite, et større møterom og ny frokostsal. Vi gleder oss! Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.

Beliggenhet

Clarion Collection Hotel Hammer ligger sentralt i den historiske Storgaten på Lillehammer. De karakteristiske lave trehusene er en opplevelse i seg selv. Her finner du over 120 forskjellige butikker og restauranter. Lillehammers attraksjoner som Lillehammer Kunstmuseum, Lillehammer Olympic Park og Hunderfossen Familiepark ligger i nærheten.

Nærområdet

Om vinteren er Lillehammer et ekte vintereldorado som ble internasjonalt kjent under Vinter OL i 1994. Byen er kanskje Norges største skiparadis med flere mil preparerte og opplyste langsrennsløyper. Hafjell Alpinsenter ligger bare 15 minutter unna hotellet mens Kvitfjell ligger en times biltur unna.

Måltider

Hos oss skal du aldri behøve å gå sulten. Som gjest hos oss får du en god start på dagen med en næringsrik frokost, på ettermiddagene står det alltid kaffe, te og hjemmebakte godbiter fremme. Når kvelden kommer kan vi tilby kveldsmat til de som ønsker det og det byr vi på.

Møterom

Clarion Collection Hotel Hammer byr på moderne og fleksible konferansefasiliteter med en historisk atmosfære. Her kan du arrangere dagskonferanser eller konferanser over flere dager med overnatting. Les mer om våre møterom her >>

Historie

Hotellet ligger i et område med en lang og spennende historie. På 1800-tallet begynte kjøpmannen og politikeren Torsten Lunde med tekstilproduksjon og området ble senere etablert som en handelsplass. Lunde skulle spille en viktig rolle på Lillehammer og ble senere byens borgermester.  På 1900-tallet ble de berømte Lundemøblene produsert her og i ett av husene hadde snekkermester Einar Austlid sitt verksted.

Kontakt

  • Telefon: +47 61 26 73 73
  • Faks: +47 61 26 37 30
  • E-post: cc.hammer@choice.no
  • Org. nr: 960 559 150
  • Storgata 108 2615 Lillehammer , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

10 min gange fra skysstasjon/togstasjon

Fra flyplassen

Tog fra Gardermoen, ca 2 timer

Taxi

Vi anbefaler Drosjene på telefon + 47 06565

Om Clarion Collection Hotel Hammer

Antall rom

95 rom - 190 ordinære senger

Antall møterom

2 stk - fra 15 - 40 personer

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.280.169.511 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK