Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall ligger sentralt i Sundsvalls unike stenstad nært det du kan ønske deg av restauranter og uteliv. Her bor du på et hotell i Sundsvall med unik atmosfære. Hver kveld dekkes det til kveldsmat og det byr hotellet på.

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall ligger i Sundsvalls unike bykjerne, Stenstan. Her bor du i en lys og skandinavisk atmosfære i ett av byens historiske bygninger fra 1930-tallet.

Beliggenhet

Hotellet ligger sentralt i Sundsvall og har gangavstand til Norrlands største utvalg av butikker som ligger samlet i det populære shoppingsentret In:. Det er kort vei til Storgaten og Sundsvall severdigheter som Casino Cosmopol, Tonhallen og Sidsjöns Friluftssenter.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har to konferanserom med plass til opp til 35 personer. Les mer om våre møterom her >>

Måltider

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Aktiviteter

Cirka 400 meter fra hotellet finner du Golds Gym hvor du som gjest hos oss kan trene til nedsatt pris. I Sundsvall finnes en levende golfkultur. Vi samarbeider med Sunsvalls GK, Öjestrands GK og Timrå GK, tre varierte golfbaner. Vi har ofte tilbud på golfpakker, følg med på hvilke pakker som er aktuelle her >>
For de som ikke ønsker å spille golf finnes det mange andre fine alternativer og vi er stolte av hva byen vår har å by på. Les mer om våre tips til aktiviteter i byen vår her >>

Historie

Hos oss lever historien fortsatt i veggene. Huset ble reist på slutten av 1920-tallet og har vært kino, samlingslokale og et mindre hotell med seks rom. I dag kan du følge byens historie gjennom de to brødrene Anders Petter og Jonas August Hedberg, to av Sundsvalls plankeadel. Overalt i hotellet kan du lese mer om brødrenes historie, fra deres handelsreiser til Medelpad i Nord-Sverige til tiden som tømmerhandlere i Sundsvall på slutten av 1800-tallet. Brødrene har spilt en viktig rolle i utviklingen av byen gjennom sine mange gaver. De finansierte blant annet fontenen i parken Vängåvan og bygningen som senere ble Hedbergska Gymnasium.

Kontakt

  • Nybrogatan 13 85235 Sundsvall , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Tog

Tog til Sundsvall Centralstation.

Buss

Buss til holdeplass Navet. 

Fra flyplassen

Torpshammarsbuss til og fra Sundsvall-Härnösand

Taxi

Vi anbefaler Taxi Sundsvall, telefon +46  060 19 90 00

Om Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall

Antall rom

122 rom - 227 sengeplasser

Antall møterom

2 stk - Fra 10 til 35 personer 

Avstand flyplass

Sundsvall Timrå Airport: 
23 km, ca 20 min med bil.

Avstand lokaltrafikk

Sundsvall C: 250 m
Busstasjon Navet: 250 meter, her går både lokaltrafikk og ekspressbusser. 

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.280.169.511 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK