Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Grand Olav

Trondheim,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand Olav er et nydelig hotell som bærer preg av alle musikerne som har bodd på hotellet. Bo på et hotell i Trondheim som ligger i samme bygg som Olavshallen. Hver dag byr vi på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Clarion Collection Hotel Grand Olav 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Grand Olav

På Clarion Collection Hotel Grand Olav bor du omgitt av Trondheims varierte kulturliv like utenfor døren for hotellet. Hotellet egner seg godt til både privatreiser og jobbreiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger vegg i vegg med konserthuset Olavshallen har gitt hotellet kallenavnet ”Backstage”. Du har gangavstand til alt fra Solsiden i Trondheim til vakre Nidarosdomen. Vi er stolte av hva byen vår har å by på og har her samlet våre beste tips hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. Les mer om byen vår her >>

Hotellet

Her bor du i et trendy miljø preget av de mange musikerne som har overnattet på hotellet. Hotellet ligger i samme bygg som Olavshallen, noe som gjør at du kan gå rett fra et arrangement i Olavshallen til hotellerommet ditt uten å en gang forlate bygget.

Møterom

Hotellets har to møterom med plass til opp til 25 personer. Les mer om våre møterom her >>

Måltider

Vi ønsker at du skal kunne finne roen og få følelsen av å komme hjem når du bor hos oss. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Aktiviteter

Hotellet har gangavstand til Bakklandet, hvor du finner historiske butikker, restauranter og kafeer. Det er heller ikke langt til Trondheims severdigheter som Trondheims kunstmuseum, Nidarosdomen og Munkholmen.

Historie

Hotellet åpnet sine dører i 1989, og som nabo med Trondheims kulturhus, Olavshallen, har hotellet blitt et populært alternativ for musikere, kunstnere og artister. Her har både lokale helter som Mia Gundersen, Postgirobygget og Åge Alexandersen bodd sammen med internasjonale størrelser som Pavarotti. Hotellet har gangavstand til Bakklandet, hvor du finner historiske butikker, restauranter og kafeer. Det er heller ikke langt til Trondheims severdigheter som Trondheims kunstmuseum, Nidarosdomen og Munkholmen.

Kontakt

  • Kjøpmannsgata 48 7010 Trondheim , Norge
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Trondheim Sentralstasjon, 5 min gange

Tog

Trondheim Sentralstasjon, 5 min gange

Fra flyplassen

Flybuss fra Værnes Lufthavn

Taxi

Trøndertaxi +47 07373

Om Clarion Collection Hotel Grand Olav

Antall rom

106 rom - 150 sengeplasser

Antall møterom

2 stk - Fra 10 til 25 personer

Avstand til flyplassen

Værnes Lufthavn 30 km, ca 30 min

Avstand lokaltrafikk

Trondheim sentralstasjon: 450 meter

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.240.167.025 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK