Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Bodø,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger sentralt i byen like rundt hjørnet for innendørs shoppinggaten Glasshuset. Her bor du på et hotell i Bodø som ligger vakkert til ved havnen. For deg som ønsker det så står kveldsmaten dekket på og det byr vi på!

Clarion Collection Hotel Grand Bodø 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger omgitt av den vakre nordnorske naturen. Hotellet har en unik atmosfære preget av Bodøs historie og kultur.  

Beliggenhet

Hotellet ligger midt i sentrum av Bodø med gangavstand til shoppingsenteret Glasshuset, småbåthavna og Norsk Luftfartsmuseum. Vi er stolte av byen vår og alt den har å by på, her har vi samlet våre beste tips til hva du kan finne på i Bodø når du er på besøk hos oss. Les mer om byen vår her >>

Hotellet

Når du kommer inn på hotellet møtes du av et fargesterkt og moderne miljø preget at etterkrigstidsarkitektur med detaljer fra byens rike historie. Blant hotellets mange kjente gjester opp gjennom tidene utmerker forfatteren Knut Hamsun seg. Han skrev boken Segelfoss fra 1915 på et av våre hotellrom.

Trening og velvære

I hotellets treningsrom finner du et godt utvalg av treningsapparater i tillegg til finsk badstue. Bodø har en fantastisk natur rett utenfor døra, vi viser deg mer enn gjerne flotte joggeløyper og låner ut sykler gratis.  Mosjon og frisk luft i vakker natur er en uslåelig kombinasjon.

Måltider

Hos oss kan du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling to konferanserom med plass til 30 personer i hver. Les mer om våre møterom her >>

 Historie

Hotellet har en lang og dramatisk historie som strekker seg tilbake til begynnelsen av 1850-årene. Hotellet har spilt en sterk rolle i Bodøværingenes liv i flere generasjoner, og ikke minst i utviklingen av Bodø som by. Hotellet var i flere generasjoner Bodøs storstue, og mange prominente mennesker har bodd her. Vi nevner blant annet Knut Hamsun som bodde i tårnrommet i ca tre år. Vi har vår rike historie utstilt i montre og bilder rundt om i hotellet, vel verdt å se.

Kontakt

  • Storgt. 3 8006 Bodø , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Bussen stopper rett utenfor hotellet.

Tog

Bodø Stasjon, 5 min gange fra endestasjonen på Nordlandsbanen

Fra flyplassen

Rutebuss 1 og 4

Taxi

Vi anbefaler Bodø Taxi på tlf +47 07550

Om Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Antall rom

97 rom - 193 sengeplasser

Antall møterom

4 stk - Fra 10 til 40 personer

Avstand til flyplassen

Bodø Lufthavn, 2,5 km 6 min

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.271.168.780 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK