Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Gabelshus

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Gabelshus ligger på vakre Frogner i Oslo. Her bor du på hotell i Oslo omringet av ærverdige bygninger og hyggelig atmosfære. Utenfor hotellet finnes parkering, og hver dag byr vi på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Clarion Collection Hotel Gabelshus 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Gabelshus

Et opphold på Clarion Collection Hotel Gabelshus byr på et dypdykk i Oslos historie og kultur. Hotellets interiør er preget av historiske detaljer og en rekke fantastiske malerier.

Nærområdet

Med beliggenhet på vakre Frogner og med gangavstand til Vigelandsparken, Aker Brygge og Slottet tror vi du vil få et hyggelig opphold i Oslo.

Hotellet

Clarion Collection Hotel Gabelshus byr på en rekke salonger med en gjennomført avslappende atmosfære. Hotellets bibliotek er innredet i en ærverdig stil hvor du kan koble av med en bok, se på tv eller nyte et glass vin. Peisestuen er innredet med antikke møbler og malt i beroligende farger. Etter et bedre måltid kan du nyte roen i dype lenestoler foran den åpne peisen.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har fem konferanserom med plass til opptil 100 personer. Les mer om våre møterom her >>

Måltider

Vi ønsker at du skal kunne finne roen og få følelsen av å komme hjem når du bor hos oss. Derfor serverer vi et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 mandag - søndag, slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter. Måltidene kan nytes i en sjarmerende atmosfære med utgang til terrassen. Innendørs er spisestuen omgitt av veggmalerier med motiver fra områdets historie. Spisestuens spesielle atmosfære har vært bakgrunn for flere filminnspillinger og motefotograferinger.

Historie

Hotel Gabelshus har en lang og spennende historie. Det herregårdslignende bygget ble reist i 1912 og var opprinnelige et pensjonat. De tre første daglige lederne og eierne var kvinner, den ene mer spesiell enn den andre. Frøken Sommerfeldt som drev pensjonatet fra 1933-45 bodde selv i bygningen sammen med sine to papegøyer. Hun var kjent for å la fuglene fly fritt i huset mens hun drev stedet med kjærlige og myndige hender om dagen, og gjerne røkte pipe sammen med gjestene om kvelden.

Kontakt

  • Gabels gt. 16 0272 Oslo , Norge
via Google Maps

Finne frem til hotellet

T-bane

Nationaltheateret, 10 min gange

Buss

Solli plass, 5 min gange

Tog

Nationaltheateret, 10 min gange

Fra flyplassen

Flytog til Gardermoen og Torp

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi på tlf +47 02323

Om Clarion Collection Hotel Gabelshus

Antall rom

114 rom - 173 sengeplasser


Antall møterom

5 stk - Fra 10 til 100 personer

Avstand til flyplassen

Gardermoen 55 km, ca 45 min
Torp 120 km, ca 1 time og 45 min
Rygge 70 km, ca 1 time

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

Interview with the Foo FightersCC Gabels hus - ENG
2.271.168.780 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK