Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Fregatten

Varberg,  Sverige

Clarion Collection Hotel Fregatten er et hotell i Varberg med sentral beliggenhet bare en liten gåtur unna håndverkerkvartalet, sentralstasjonen og strandpromenaden. Hotellet har gratis parkering og byr på kveldsmat hver kveld for de som vil.

Clarion Collection Hotel Fregatten 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Fregatten

Når du bor på Clarion Collection Hotel Fregatten bor du midt i Varbergs unike håndverks og kulturhistorie med havet som nærmeste nabo.

Beliggenhet

Hotellet ligger i et område med mange spennende severdigheter som for eksempel Socitetshuset, Socitetsparken og Varbergs Festning. Rusler du inn til sentrum finner du Torget med sine mange spennende butikker, restauranter og kafeer. Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Fregatten er stolte av byen vår og har her samlet et knippe gode tips til hva dere kan finne på når dere kommer på besøk til oss. Les mer om byen vår her >>

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har 7 konferanserom med plass til opp til 65 personer. Les mer om våre møterom her >>

Måltider

Hos oss kan du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Hotellet

Hotellets interiør er preget av nordisk design med farger inspirert av hav, sand og seiling.

Aktiviteter

I Varberg finner du en levende golfkultur. Vi samarbeider med Varberg Golfklubb og tilbyr egen golfpakke med greefee inkludert.

Historie

Hotellet ligger i et område med en lang og spennende historie. Bygningen ble opprinnelig brukt som fryselager men fremstår i dag som en moderne hotell. Hotellet er utsmykket med detaljer fra byens industri- og sjøfartshistorie. Varberg har lenge vært et knytepunkt for sjøfart og et populært feriested. Det er også her sykkelene Monark og Crescent er produsert.

Kontakt

  • Hamnplan 43244 Varberg , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Varberg stasjon, 5 min gange

Tog

Varberg stasjon, 5 min gange

Fra flyplassen

Flybuss fra Halmstad flyplass

Taxi

Vi anbefaler Varbergs Taxi tlf +46 0340-16500

Om Clarion Collection Hotel Fregatten

Antall rom

95 rom - 199 sengeplasser

Antall møterom

7 stk - Fra 10 til 65 personer

Avstand til flyplassen

Halmstad Flyplass 70 km, ca 1 time 

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.280.169.511 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK