Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Etage

Västerås,  Sverige

Clarion Collection Hotel Etage ligger i sentrum av Västerås. Nyt å bo på et hotell i vakre Västerås med shopping og byens tilbud like utenfor døren. Hver kveld dekker hotellet på til kveldsmat og det byr de på.

Clarion Collection Hotel Etage 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Etage

Clarion Collection Hotel Etage har fokus på personlig service og moderne komfort. Her bor du i et moderne miljø midt i byens pulserende kulturliv. Rommene er lyse og smakfullt innredet med en skandinavisk stil.

Beliggenhet

Hotel Etage ligger i hjertet av Västerås med gangavstand til alle byens fasiliteter. Her har du alt fra Kyrkbacken sine historiske bygninger til deilige kafeer og restauranter. Ønsker du å shoppe ligger det også like rundt hjørnet for hotellet.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har to konferanserom med plass til opp til 30 personer. Les mer om våre møterom her >>

Måltider

Hos oss kan du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter

Aktiviteter

Det er kort avstand til både historiske attraksjoner og herlig natur. I tillegg er det gangavstand til Domkirken og havnen hvor båter tar deg ut til Mälaren og skjærgården med 300 øyer. Hotellet ligger i et område kjent for sine mange slott og du finner hele 8 golfbaner innenfor en radius av to mil.

Historie

Hotellet ligger på Stora Gatan i ett av Västerås mest ikoniske funkishus fra 1930-tallet. Hotellets navn kommer fra at hotellet går over flere etasjer med en fasinerende glassheis som går på utsiden av fasaden. Resepsjonen og inngangspartiet ligger på øverste etasje, så hos oss reiser man opp til resepsjonen og ned til rommene.

Kontakt

  • Telefon: +46 21 15 12 20
  • Faks: +46 21 15 12 21
  • E-post: cc.etage@choice.se
  • Org. nr: 556586-2470
  • Stora Gatan 32 72212 Västerås , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss/tog 

Västerås Centralstation

Fra flyplassen

Buss nr 3 till Stora Gatan

Taxi

Vi anbefaler Taxi Västerås +46  021 - 18 50 00

Om Clarion Collection Hotel Etage

Antall møterom

2 stk - Fra 10 til 30 personer 

Avstand flyplasser

Arlanda Flyplass: 112 km, ca 1 time og
10 minutter med bil.
Stockholm- Västerås Flyplass: 7,5 km,
ca 10 minutter med bil.

Avstand lokaltrafikk

Västerås sentralstasjon: 500 meter

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.280.169.511 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK