Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Drott

Karlstad,  Sverige

Clarion Collection Hotel Drott er et deilig hotell i Karlstad sentrum. Hotellets populære Drott Bar er et naturlig møtested for både lokale og tilreisende. Hver kveld dekkes det på til kveldsmat og det er det hotellet som byr på.

Clarion Collection Hotel Drott 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Drott

På Clarion Collectin Hotel Drott sitter Karlstads historie og kultur i veggene. Hotellets unike jugendstil reflekteres både i interiøret og atmosfæren preget av rom med tre meter takhøyde. Får du lyst på en drink på kvelden kan du nyte den i hotellets populære Drott Bar.

Beliggenhet

Hotellet ligger i sentrum av Karlstad, bare 50 meter fra sentralstasjonen. Rundt hjørnet finner du byens varierte utvalg av restauranter, butikker og kjøpesentre. Du finner også Karlstads mange attraksjoner i nærheten, som Karlstads Teater, Nøjesfabriken, Karlstad CCC, Löfbergs Lila Arena og Sandgrundsudden. Les mer om byen vår her >>

Hotellet

Hotellet har en koselig restaurant og bar som heter Drott Bar. Den er en populær møteplass både for våre gjester og for lokalbefolkningen. Her kan du ha enkle forretningsmøter i vakre omgivelser eller avslutte dagen med forfriskende drink. Lokalene passer godt for både formelle forretningsmøter og uformelle sammenkomster.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har tre konferanserom med plass til opp til 55 personer. Les mer om våre møterom her >>

Måltider

Hos oss kan du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.45 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Aktiviteter

Hotellets relax-avdeling byr på en avslappende atmosfære med komfortable møbler. Her finner du boblebad, badstue og eget rom for avkobling og sosialt samvær. Her kan du forsyne deg med forfriskende drikker rett fra kjøleskapet.

Kontakt

  • Telefon: +46 54 10 10 10
  • Faks: +46 54 18 99 30
  • E-post: cc.drott@choice.se
  • Org. nr: 556269-2813
  • Järnvägsgatan 1 65225 Karlstad , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Karlstad Centralstation

Tog

Karlstad Centralstation

Fra Karlstad Flyplass

Buss till Karlstad centralstation

Taxi

Taxi Kurir +46 54 150 200

Om Clarion Collection Hotel Drott

Antall rom

85 rom - 135 sengeplasser

Antall møterom

3 stk - Opptil 55 personer

Avstand til flyplassen

Karlstad Flyplass 20 km, ca 30 min

Avstand kollektivtrafikk

Karlstad centralstation: 50 m

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.260.167.953 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK