Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Carlscrona

Karlskrona,  Sverige

Clarion Collection Hotel Carlscrona ligger ved Karlskronas vakre skjærgård. Her bor du på et hotell med hyggelig atmosfære og gangavstand til alt fra flybuss og togstasjon til shopping. Hver kveld dekkes det på til kveldsmat og det byr hotellet på.

Clarion Collection Hotel Carlscrona 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Carlscrona

På Clarion Collection Hotel Carlscrona bor du i et koselig miljø preget av byens maritime historie. Hotellets arkitektur er preget av et harmonisk møte mellom moderne og eldre stilarter. På veggene finner du bilder og malerier med maritime motiv. Hver dag byr vi gjestene våre på frokost, ettermiddagskaffe og kveldsmat.

Hotellet

Hotellets lekre glassfasade gjør hotellet til et landemerke i byen. I hotellets bakgård finner du uteservering med en tilhørende hage. Gå ikke glipp av vår toppmoderne relax-avdeling og treningsrom.

Beliggenhet

Karlskrona är en havneby med gedigen historie. Siden 1998 er byen oppført på UNESCO:s verdensarvsliste. Hotellet er vakkert beliggende ved havet og Skeppsbrokajen sentralt i Karlskrona. Det er gangavstand fra Karlskrona jernbanestasjon og flybussene. Ønsker du å hygge deg i med byens varierte butikker og attraksjoner så ligger dette like rundt hjørnet for hotellet. Vi hjelper deg gjerne med tips til hva du gjøre og oppleve når du besøker oss. Les mer om byen vår her >>

Våre rom

Hos oss bor du komfortabelt i vakkert innredede rom midt i Karlskrona. Innredningen er preget av naturtoner, designmøbler og fargesterkt tilbehør. Rommene er inspirert av Karlskrona, med bilder av byens grunnlegger og detaljer som trekker historien fra områdets handelshistorie inn i dagen.

Historie

Hotellet har en lang historie i byen. Den gamle delen av bygningen ble oppført på 1700-tallet og ble opprinnelig brukt som lager for lokale handelsmenn. Den historiske atmosfæren kombinert med nye og delikate relax og treningsfasiliteter sørger for å lage en deilig ramme rundt et hyggelig hotellopphold uansett om du reiser i jobbsammenheng eller privat.

Måltider

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Aktiviteter

I Karlskrona finner du en levende golfkultur. Vi samarbeider med alle golfbanene i Blekinge og tilbyr egne golfpakker for våre gjester. En golfpakke inkluderer overnatting på dobbeltrom, greenfee og en matpakke til å ha med på golfbanen. Det er også mulighet for å oppgradere hotellrommet mot et lite tillegg. Her kan du lese om hvilke pakketilbud som er aktuelle akkurat nå >>

Konfereansemuligheter

Er du ute etter "det lille ekstra" på din konferanse? Ikke gå glipp av det nyrenoverte konferanselokalet Jarramas, et kreativt møterom med hjemmefølelsen. Vi har plass for opp til 22 personer. Les mer om om konferanse hos oss >>

Kontakt

  • Skeppsbrokajen 37133 Karlskrona , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss/tog 

Buss/tog til Karlskrona Centralstation.

Fra Swedavia AB Ronneby Flyplass

Flybuss til Centrum Kronan. 

Taxi

Vi anbefaler Karlskrona Taxi AB, telefon +46 455-191 00

Om Clarion Collection Hotel Carlscrona

Antall rom

82 rom -  92 sengeplasser

Antall møterom

4 stk - Fra 10 til 50 personer 

Avstand til flyplassen

Swedavia AB Ronneby Flyplass 35 km, ca 40 min

Avstand lokaltrafikk

Karlskrona C: 450 meter

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.271.168.780 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK