Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Cardinal

Växjö,  Sverige

Clarion Collection Hotel Cardinal er et vakkert hotell beliggende i sentrum av Växjö. Her bor du på et hotell i Växjö med klassisk og elegant atmosfære, midt i byens yrende kulturliv. Om du er sulten, står kveldsmaten dekket på. Vi spanderer!

Clarion Collection Hotel Cardinal 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Cardinal
Clarion Collection Hotel Cardinal Växjö er et andregenerasjons familiehotell preget av tidløs eleganse beliggende i vakre Växjö.
Beliggenhet

Clarion Collection Hotel Cardinal ønsker deg velkommen til et sentralt opphold midt i Växjös gågate. Hotellet ligger i gangavstand til de fleste av byens spennende severdigheter og opplevelser. Her kan du nyte musikk i Växjö Konserthus, oppleve Växjö Domkirke eller nyte en kveld på Växjö Teater. Ønsker du å lære mer om nærmiljøet kan du besøke de mange glass og møbelprodusentene i Småland, med sitt vakre håndverk og lange historie. Vi er stolte av byen vår og har her samlet våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. Les mer om byen vår her >>

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har 2 konferanserom med plass til opp til 70 personer. Les mer om våre møterom her >>

Måltider

Hos oss kan du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Hotellet

Hotellet klassiske interiør har moderne innslag på hotellrommene. Overalt finner du ekte persiske tepper og oljemalerier vi har kjøpt på auksjoner både fjernt og nært.

Terrasse

På gårdsplassen vår har vi en terrasse hvor du kan sette deg ned og nyte en kopp kaffe eller noe forfriskende i glasset, og nyte stillheten blant frodige blomster og Cardinals egen grønnsakshage.

Historie

Hotel Cardinal ligger i en klassisk bygning fra 1929 som tidligere ble brukt som kinosal. Hotellet åpnet sine dører på 1980-tallet av Per Gunnar Sundberg som raskt ble kjent som Växjös hotellkonge. Per Gunnar hadde alltid fokus på god service og titt og ofte ble stamgjester hentet på flyplassen i hans egen Rolls Royce. I dag drives hotellet med samme fokus på service av hans datter, Jessica Sundberg.

Kontakt

  • Bäckgatan 10 35230 Växjö , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog/buss

Växjö station/bussterminal

Fran Växjö Småland Airport

Taxi eller lokalbuss, linje 4. 

Taxi

Vi anbefaler Växjö Taxi på tlf +46 0470-135 00

Med gps

Med GPS - søk på Sandgärdsgatan 22

Om Clarion Collection Hotel Cardinal Växjö

Antall rom

111 rom - 190 sengeplasser

Antall møterom

2 stk - Fra 10 til 70 personer

Avstand lokaltrafikk

Växjö stasjon/bussterminal: 500 meter

Avstand til flyplassen

Växjö Småland Flyplass: 10 km
ca 15 min 

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.280.169.511 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK