Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Våre beste tips for vennegjengen

Åpningstider 

Cafe Tullis

Mandag til fredag: 08.30 - 23.00
Lørdag til søndag: 11.00 - 23.00

Herkules

Mandag - fredag: 09.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 18.00

Vi gjør oppmerksomme på at åpningstidene kan variere og at dette kun er tips fra oss. Kontakt oss for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt oss

Vi som jobber her på Clarion Collection Hotel Bryggeparken er veldig stolte av hotellet vårt og deler gjerne tips med våre gjester om hva du kan finne på i nærområdet.

Kontakt oss gjerne for informasjon på e-post cc.bryggeparken@choice.no eller telefon +47 35 91 21 00.

Perfekt sted for en hyggelig rast

Cafe Tullis er deilig uformelt og et hyggelig sted for en lunsj eller kaffepause. Hvis dere er på shopping anbefaler vi absolutt en tur inn Cafe Tullis for et aldri så lite avbrekk.

Shop i vei!

Bare en liten busstur unna hotellet ligger Herkules kjøpesenter. Her kan dere gjøre uttrykket «shop til you drop» virkelig. Herkules har det du kan ønske deg av butikker og kafeer samlet på ett sted.  Det perfekte stedet for en vennegjeng på shoppingtur rett og slett.

En hyggelig opplevelse sammen på Parkbiografen

Har dere lyst til å gå på konsert eller et show sammen? Parkbiografen har mange spennende godbiter på plakaten. Følg med på hva som er aktuelt under deres opphold og vær tidlig ute med å bestille billett, det blir fort utsolgt!

1.913.149.030 25