Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Skien,  Norge

Clarion Collection Hotel Bryggeparken er et vakkert hotell i Skien sentrum. Hotellet ligger på bryggen ved Telemarkskanalen med byens yrende folkeliv like rundt hjørnet. For deg som ønsker det står kveldsmaten dekket på hver kveld og det byr hotellet på!

Clarion Collection Hotel Bryggeparken 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bryggeparken
Perfekt sted for en hyggelig rast

Cafe Tullis er deilig uformelt og et hyggelig sted for en lunsj eller kaffepause. Hvis dere er på shopping anbefaler vi absolutt en tur inn Cafe Tullis for et aldri så lite avbrekk.

Shop i vei!

Bare en liten busstur unna hotellet ligger Herkules kjøpesenter. Her kan dere gjøre uttrykket «shop til you drop» virkelig. Herkules har det du kan ønske deg av butikker og kafeer samlet på ett sted.  Det perfekte stedet for en vennegjeng på shoppingtur rett og slett.

En hyggelig opplevelse sammen på Parkbiografen

Har dere lyst til å gå på konsert eller et show sammen? Parkbiografen har mange spennende godbiter på plakaten. Følg med på hva som er aktuelt under deres opphold og vær tidlig ute med å bestille billett, det blir fort utsolgt!

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Bryggeparken er stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.bryggeparken@choice.no eller telefon +47 35 91 21 00

For åpningstider og øvrig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

2.280.169.511 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK