Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Våre beste tips for kollegaene

Åpningstider

Jacob&Gabriel

Mandag - lørdag: 17.00 - 22.00

Ibsen huset

Billettkontoret

Mandag - fredag: 12.00 - 19.00
Lørdager: 11.00 - 14.00

Vi gjør oppmerksomme på at åpningstidene kan variere og at dette kun er tips fra oss. Kontakt oss for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt oss

Vi som jobber her på Clarion Collection Hotel Bryggeparken er veldig stolte av hotellet vårt og deler gjerne tips med våre gjester om hva du kan finne på i nærområdet.

Kontakt oss gjerne for informasjon på e-post cc.bryggeparken@choice.no eller telefon +47 35 91 21 00.

Finn på noe litt utenom det vanlige!

Er dere av det litt tøffere slaget så bør dere definitivt prøve dere på Land Rover Experience. Opplev å kjøre offroad med Land Rover i spesiallagde løyper på Løvenskiold Fossum Hovedgård i Skien. Her får dere bratte bakker og puls i taket om 1,2,3! Test deg selv, kollegaene dine og bilen til det ytterste og dere får definitivt en opplevelse sammen som det vil bli snakket om i lang tid.

Folkegourmet på Jacob&Gabriel

Etter lange dager med møter så er det hyggelig å gå ut å spise sammen. Enda kjekkere er det da at ett av Skiens kanskje beste spisesteder ligger ved siden av hotellet på Langbryggene. Ta med kollegaene dine på en skikkelig folkegourmet opplevelse på Jaco&Gabriel. Eller hva med å slå på stortromma og bestille julebord der? 

Gjør noe kulturelt sammen

Ibsenhuset har alltid noe spennende på programmet. Etter lange dager med møter kan det være hyggelig å se en konsert eller et teaterstykke sammen. Men følg med på programmet og vær ute i god tid med å bestille billetter, det blir fort utsolgt!

1.920.149.256 27