Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Skien,  Norge

Clarion Collection Hotel Bryggeparken er et vakkert hotell i Skien sentrum. Hotellet ligger på bryggen ved Telemarkskanalen med byens yrende folkeliv like rundt hjørnet. For deg som ønsker det står kveldsmaten dekket på hver kveld og det byr hotellet på!

Clarion Collection Hotel Bryggeparken 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bryggeparken
Finn på noe litt utenom det vanlige!

Er dere av det litt tøffere slaget så bør dere definitivt prøve dere på Land Rover Experience. Opplev å kjøre offroad med Land Rover i spesiallagde løyper på Løvenskiold Fossum Hovedgård i Skien. Her får dere bratte bakker og puls i taket om 1,2,3! Test deg selv, kollegaene dine og bilen til det ytterste og dere får definitivt en opplevelse sammen som det vil bli snakket om i lang tid.

Folkegourmet på Jacob&Gabriel

Etter lange dager med møter så er det hyggelig å gå ut å spise sammen. Enda kjekkere er det da at ett av Skiens kanskje beste spisesteder ligger ved siden av hotellet på Langbryggene. Ta med kollegaene dine på en skikkelig folkegourmet opplevelse på Jaco&Gabriel. Eller hva med å slå på stortromma og bestille julebord der? 

Gjør noe kulturelt sammen

Ibsenhuset har alltid noe spennende på programmet. Etter lange dager med møter kan det være hyggelig å se en konsert eller et teaterstykke sammen. Men følg med på programmet og vær ute i god tid med å bestille billetter, det blir fort utsolgt!

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Bryggeparken er stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.bryggeparken@choice.no eller telefon +47 35 91 21 00

For åpningstider og øvrig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

2.280.169.511 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK