Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Våre beste tips for kjæresteparet

Åpningstider

La Bodega

Tirsdag - torsdag: 17.00 - 23.00
Fredag - lørdag: 17.00 - 00.00

Lundetangen Pub

Mandag - fredag: 15.00 - 02.00
Lørdag - søndag:12.00 - 03.00

Vi gjør oppmerksomme på at åpningstidene kan variere og at dette kun er tips fra oss. Kontakt oss for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt oss

Vi som jobber her på Clarion Collection Hotel Bryggeparken er veldig stolte av hotellet vårt og deler gjerne tips med våre gjester om hva du kan finne på i nærområdet.

Kontakt oss gjerne for informasjon på e-post cc.bryggeparken@choice.no eller telefon +47 35 91 21 00.

Tapas for to

Det kan være hyggelig å spise en romantisk middag sammen før man skal ut å snuse på bylivet, eller rett og slett la måltidet være kveldens høydepunkt. Uansett hva dere foretrekker anbefaler vi en tur innom La Bodega. De serverer deilig tapas som egner seg perfekt til å dele seg i mellom. 

Ta med din kjære på kino

Hvis været er med dere er det veldig hyggelig å spasere fra bryggene og over til kinoen. Ta et glass vin på veien og gled dere over å ha tid sammen. Kos dere med en god film dere begge har lyst til å se og bare kjenn på at dere har spandert på dere noe hyggelig.

En hyggelig kveld på Lundetangen

Har dere lyst til å ta en hyggelig tur ut på kvelden og snuse på bylivet anbefaler vi absolutt en tur innom Lundetangen. Der er det hyggelig stemning og er dere heldig er det livemusikk den kvelden bør dere absolutt ta turen innom.

1.913.149.030 24